Triple final de curs musical a Sant Feliu

Triple final de curs musical a Sant Feliu

 

Sant Feliu de Guíxols. Concerts de final de curs de l'Escola de Música de Sant Feliu-Platja d'Aro, al teatre de Sant Feliu.
Sant Feliu de Guíxols. Concerts de final de curs de l’Escola de Música de Sant Feliu-Platja d’Aro, al teatre de Sant Feliu.

 

Segons Informa El Punt Avui L’ Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols-Platja d’Aro va organitzar divendres passat dos concerts de final de curs al teatre auditori municipal de Sant Feliu, en què van participar tots els grups grans, tant instruments com corals, del centre. Els dos concerts es van separar per nivells, l’elemental i el mitjà, i d’aquesta menara s’hi van poden escoltar les corals, orquestres de vent, corda i guitarres, i les formacions de percussió i de piano a sis mans de cada nivell. El teatre es va omplir de gom a gom en totes dues sessions i, a més, el públic hi va poder gaudir d’un pica-pica.

L’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols-Platja d’Aro ha programat un tercer concert de final de curs, també al teatre auditori, que hi tindrà lloc el dimarts 7 de juliol a les 10 de la nit, amb motiu de la 10a Escola d’Estiu d’Educació Musical que organitza a Sant Feliu, del 7 al 10 de juliol, l’Associació d’Ensenyants de Música de Catalunya ( AEMCAT ). En aquest concert, hi actuarà la coral jove i l’orquestra de nivell mitjà de l’escola de música.

L’escola començarà el curs vinent el 14 de setembre, amb algunes novetats, com ara un curs de música per a alumnes de P3 i un altre per a nadons, de manera que el centre s’obrirà a totes les edats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.