AMY LAVERE & WILL SEXTON en concert @ la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols

 

AMY LAVERE & WILL SEXTON en concert a  @ la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols

Aquest diumenge a les 19:00 hores

AMY LAVERE & WILL SEXTON (Memphis, USA, country/americana)

AMY LAVERE: actriu, cantant, baixista i compositora. Des de 2005 porta revolucionant l’escena nord-americana, rebent continus premis i elogis de premsa i mitjans especialitzats.
L’aclamat productor Jim Dickinson segueix enamorat de la seva veu i el seu talent des que, el 2007, gravés el seu segon àlbum.
Ha recorregut els States de costa a costa, compartint taules amb grans del gènere com Seasick Steve, Lyle Lovett o Lucero. Per la banda d’Amy LaVere han passat talents com Shannon Mcnally, Luther Dickinson o John Paul Keith.

WILL SEXTON: als 9 anys es pujava per primera vegada a un escenari, ni més ni menys que el Continental Club, al costat del seu germà Charlie Sexton (guitarra de Bob Dylan). Va viure de prop tota l’escena del punk americà dels 70/80. No en va compondre i interpreto temes per alguns dels mes grans del gènere com Johnny Thunders o Rocky Erickson. El seu gran talent compositiu i depurada tècnica amb la guitarra li llauro una magnífica reputació tant en el seu Texas natal com a la resta dels Estats Units, treballant al costat de el mes selecte de la música “Americana” d’arrels, com Steve Earle o Waylon Jennings .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.