Luke Winslow-King & Band en concert aquest dissabte 13 de juny

 Concert inaugural dels festivals musicals Estereofònics 2015

Concert inaugural dels festivals musicals Estereofònics 2015

 

A partir d’aquest any 2015, el nou segell Estereofònics (web) aplega tots els festivals, actuacions i espectacles musicals que es desenvolupen a l’estiu a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró: enguany 57 concerts en 120 dies (13 de juny-11 d’octubre) de múltiples gèneres, majoritàriament gratuïts i sobretot a l’aire lliure. El concert d’inauguració és dissabte 13 de juny (23 h) a la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro (davant del Palau d’Esports i Congressos), amb l’actuació gratuïta del nord-americà Luke Winslow-King& Band: delta blues, gospel i jazz amb lletres senzilles i personals (web).

Aquesta és l’única parada de l’artista a Catalunya en la seva gira peninsular (prèviament actua a Avilés, Zarautz, Santander, Madrid, València i Saragossa), tot presentant el seu quart treball discogràfic: Everlasting Arms (2014), al que han precedit tres discs més. Nascut a Cadillac (Michigan), però resident a New Orleans, Luke Winslow-King és un guitarrista, cantant, compositor i lletrista conegut pel seu mestratge a la guitarra i pel seu interès en el blues d’abans de la Segona Guerra Mundial i pel jazz tradicional. El seu estil barreja de blues, jazz, folk, clàssica, ragtime, soul, rhythm’n’blues pop i rock.

A partir d’aquest concert inaugural comença la successió de festivals: Xalaro d’espectacles i turisme familiarweb– (20 i 21 de juny), Nits de Jazzweb– (10 de juliol-28 d’agost), Cicle de sardanes i havaneres (11 de juliol-11 de setembre), Festival de S’Agaróweb– (18 de juliol-11 d’octubre), Festival de Guitarra de Gironaweb– (25 de juliol i 14 d’agost), Festa Major de Platja d’Aro (13-16 d’agost), Desembocaweb– (20-23 d’agost), Festa Major de Castell d’Aroweb– (8-13 de setembre), Concert de la Diada Nacional (11 de setembre) i FestiSurf Costa Bravaweb– (11 i 12 de setembre).

Entre les desenes d’actuacions, recollides en 10.000 exemplars de l’agenda de concerts d’Estereofònics, editada en quatre idiomes (català, castellà, francès i anglès), destaquen The Gramophone Allstars Big Band, In Crescendo, Port-Bo, Orquestra de Cambra de París, D’Atzar Trio, Gertrudis, The Youth, Els Catarres, Orquestra Di-Versiones o Los Mambo Jambo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.