Biblionadons • Dissabte 6 de juny

Biblionadons • Dissabte 6 de juny

 

c1b56a7f5d1f8c741c11579a413c9ba6_L

Contes a la Biblioteca M. Rodoreda per a infants fins a 3 anys

Nova sessió de contes Biblionadons, dissabte 6 de juny (11 h) a la Biblioteca Mercè Rodoreda (BMR) de Castell-Platja d’Aro, amb la proposta El Ratolí Valentí descobreix el vi, a càrrec de la Cia. Patawa, per a infants fins a 3 anys i les seves famílies. Una proposta que forma part del programa d’activitats de primavera a la biblioteca.

Durant els propers mesos per al públic infantil hi ha previstes noves sessions de contes tant de Biblionadons (fins a 3 anys) com de L’Hora del conte (a partir de 4 anys), i de la proposta Descoberta de la Música. També s’ha programat, de nou, diversos tallers creatius i de caràcter interactiu. Per al públic adult s’ofereixen, propostes formatives d’àmbit divers: rus (diversos nivells), scrapbook, manualitats o d’història de l’art. També està vigent el 4t Premi Jordi Comas de Recerca Localpdf– (fins al 31 d’octubre).

Durant aquest mes de juny també s’hi desenvolupa la tercera edició del programa Biblioteques amb DO (web), mitjançant la qual, onze biblioteques de les comarques de Girona es vinculen amb la DO Empordà. A Castell-Platja d’Aro s’ha programat tres activitats Música a la Vi-Biblioteca, a càrrec de Carles Belda (dijous 4 de juny), tast de Vins de Tramuntana de la DO Empordà, amb l’enòloga Núria Lucia (dijous 11 de juny ) i la xerrada El vi de la DO Empordà a la cuina catalana tradicional i d’avantguarda, a càrrec de Pep Nogué (dissabte 20 de juny).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.