NOU TREBALL AUDIOVISUAL D’ANNA VICENS

NOU TREBALL AUDIOVISUAL D’ANNA VICENS

 

600-AFIC

Segons Informa Radio Sant Feliu Es recupera una activitat que estava anunciada pel 15 de maig però, una avaria causada per una pujada de tensió a la sala Abat Panyellas del Monestir, va afectar als aparells de projecció i es va haver d’ajornar.
Ara, l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols (AFIC), notifica que el divendres, 5 de juny convida a tothom la presentació del darrer treball de la cineasta ganxona Anna Vicens, “Els colors de Sant Feliu de Guíxols”, produïda per Toni Films, que es projectarà a les 7 del vespre a la sala d’actes de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols on, durant  25  minuts, l’Anna Vicens fa  un  recorregut amb imatges per  diferents racons ganxons, amenitzades per la lectura de textos de Gaziel, llegits per l’Anna Ferrer Albertí.
L’AFIC destaca que, una  vegada  més,  es tracta un  treball  excepcional de  l’Anna, “que,  amb  la  seva delicadesa,  ofereix una agradable projecció”. En aquesta ocasió ha comptat amb la col·laboració d’en Toni Ferrer Gallego,Toni Ferrer Vicens i Judith Albertí, així com de l’AFOCO i de l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols.
L’Anna Vicens declarava a la nostra emissora que aquesta producció neix de la demanada d’un amic d’un amic de la família que, per motius de salut, ja no es pot desplaçar a Sant Feliu i que la volia recordar a través d’imatges de vídeo.
L’autora de l’audiovisual explica que va considerar que, a més de les imatges, ho podria farcir amb alguna cosa més i va considerar que uns textos de Gaziel referint-se a alguns racons emblemàtics arrodonirien l’encàrrec. A més hi va afegir personatges de Sant Feliu explicant anècdotes de les Noves Ganxoneries que enriquirien la producció.
Per fer aquest treball l’Anna Vicens va interrompre un altre projecte que té a veure amb els titulars de la premsa local com El Eco Guixolense, reculant fins el 1878.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.