4t Premi Jordi Comas de Recerca Local

4t Premi Jordi Comas de Recerca Local

 

823ec6832d6ee0647baa531139423dcd_L

Presentació de propostes d’investigació fins al 31 d’octubre

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, mitjançant la Biblioteca M. Rodoreda (BMR), convoca el 4t Premi Jordi Comas de Recerca Local (pdf) al millor projecte inèdit d’investigació –individual o col·lectiu- sobre el municipi, dotat amb 3.000 euros i amb la possibilitat de publicació en format de llibere. El concurs és obert a qualsevol àmbit (geografia, història, economia, turisme, aspectes socials, esportius, culturals, mediambientals, biografies, folklore…), i les propostes es poden lliurar fins al 31 d’octubre d’enguany.

El veredicte del jurat es farà públic la tercera setmana de desembre de 2015, i el treball final cal lliurar-lo just un any més tard, a finals de 2016. El jurat està format pels regidors/es de Cultura i de Joventut de l’ajuntament, el director de la revista Gavarres, i l’editor de la Revista del Baix Empordà. El jurat, que es reserva el dret de declarar desert el premi.

Els projectes han de tenir una extensió màxima de 10 pàgines amb els objectius, la metodologia, el pla de treball, les fonts d’informació i la bibliografia, i el currículum de l’autor/s. No s’admeten obres que hagin obtingut altres beques per a la realització del mateix treball. El premi ha adoptat el nom de Jordi Comas i Matamala (1945-2012), en record a aquest empresari de l’hoteleria i la restauració amb diversos establiments al municipi, que va ocupar la presidència de múltiples entitats turístiques i econòmiques, i que fou regidor a l’ajuntament i membre del Patronat de Turisme Girona–Costa Brava.

Anteriorment s’han guardonat les propostes S’Agaró i l’arquitecte Rafael Masó: la ciutat-jardí de Castell-Platja d’Aro · Arquitectura, urbanisme i paisatge noucentista al Mediterrani, de José Javier Guidi Sánchez i Sílvia Gómez Bermejo (2014). Deutors i creditors a l’Edat Mitjana · El rol del crèdit a la comunitat rural de la Vall d’Aro al segle XV, de Xavier Marcó; i Guerra i revolució a Castell-Platja d’Aro, de Jordi Bohigas (2013); i Nit d’Aro – L’evolució de les sales de festes i discoteques a Platja d’Aro, de Xavier Castillón (2012).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.