El bateria Pep Bosch torna a Sopa de Cabra

El bateria Pep Bosch torna a Sopa de Cabra

 

Sopa de Cabra recupera la seva formació original, amb el bateria Pep Bosch  Josep Thió, Jaume Soler Peck, Gerard Quintana, Pep Bosch i Cuco Lisicic.  Foto: David Ruano
Sopa de Cabra recupera la seva formació original, amb el bateria Pep Bosch
Josep Thió, Jaume Soler Peck, Gerard Quintana, Pep Bosch i Cuco Lisicic.
Foto: David Ruano

 

Segons Informa El Punt Avui Pep Bosch, el bateria original de Sopa de Cabra , ha tornat al grup per participar en els tres concerts de la gira 3, 2, 1… que oferiran a Sant Feliu de Guíxols (18 de juliol), Mataró (24 de juliol) i Cambrils (7 d’agost), i per treballar en el nou disc del grup, previst pel novembre. L’absència de Bosch en el concert del grup a sobre de l’oficina de turisme de la Rambla de Girona, el 28 de març, va provocar una campanya a Facebook: Pep Bosch és i ha de ser el bateria de Sopa de Cabra .

El grup gironí obre una nova etapa amb la seva formació clàssica i l’única absència de Joan Ninyín Cardona, mort el 2002. Sopa de Cabra està preparant la seva gira més ambiciosa, amb una pantalla gegant de LED i una escenografia equiparable a les de les grans produccions internacionals, en què estan treballant empreses com ara Cube i Dlux.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.