Llibre (i pasquí), de franc a Sant Feliu

Llibre (i pasquí), de franc a Sant Feliu

 

http://www.elpunt.cat

Segons Informa El Punt Avui La rambla d’Antoni Vidal és l’epicentre de la diada de Sant Jordi guixolenca. Els estands de les llibreries i la gent que ven roses habitualment comparteixen espai amb les diverses entitats locals i partits polítics que cada any surten al carrer. Però en plena precampanya, aquest cop, els moviments polítics van parar al passeig del Mar.

A banda del negoci editorial i floral, les opcions alternatives innoven cada any. Per exemple, per donar una segona oportunitat als llibres perduts en les prestatgeries, és habitual trobar-ne a la venda a preus simbòlics –com ara un euro– que es poden destinar a finalitats solidàries o sufragar les activitats de les AMPA de les escoles locals. També s’organitzava la iniciativa 1.010 maneres de comprar sense diners, en què a canvi d’una acció qualsevol persona es podia endur un llibre de franc cap a casa. Tallers de scrap, activitats per als infants i lectures de contes van completar les activitats culturals. A més del lliurament dels premis als treballs de la 40a mostra artística de Sant Jordi, aquest cop amb el tema La casa que més m’agrada, la casa que m’imagino.

Els representants de diversos partits que competiran d’aquí a un mes en els comicis locals –CiU, TSF, PSC, ERC, Guíxols des del Carrer, MES i la CUP–, des del seu raconet al passeig i ben avinguts, tampoc van desaprofitar l’oportunitat de fomentar la lectura, ni que fos dels noms dels membres de les respectives llistes o les primeres promeses incloses als pasquins de precampanya. I també de franc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.