Taller familiar interactiu • Dissabte 18 d’abril

Taller familiar interactiu • Dissabte 18 d’abril

 

3fa5dd63975726f36e45afc640b9eee3_L

A la Biblioteca M. Rodoreda per a infants a partir de 6 anys

 

Nova sessió del taller familiar interactiu a càrrec de Qpertin, dissabte 18 d’abril (11 h) a la Biblioteca Mercè Rodoreda (BMR) de Castell-Platja d’Aro, per a infants a partir 6 anys acompanyats de les seves famílies (places limitades, inscripció prèvia). També s’aprofita l’ocasió per presentar una nova edició de la Guia Cler del Club de lectures recomanables per a infants i joves de les biblioteques de les comarques de Girona.

Durant les properes setmanes per al públic infantil hi ha programades noves sessions tant de Biblionadons (fins a 3 anys) com de L’Hora del conte (a partir de 4 anys), i de la proposta Descoberta de la Música. També s’ha programat, de nou, diversos tallers creatius i està o oberta la convocatòria del Concurs de dibuix sant Jordi (fins al 18 d’abril per a nenes i nens de 3 a 12 anys) i del Concurs de fotografia ecològicapdf– (també fins al 18 d’abril).

Per al públic adult continua el programa de propostes formatives d’àmbit divers, així com de les sessions quinzenals de Receptes de salut · La cuina de la felicitat (les properes els dijous 16 d’abril i 14 de maig), i hi ha oberta una nova edició del Concurs de fotografia ecològicapdf– (fins al 18 d’abril). Aquest mes també es convoca el 3r Concurs d’Scrapbook (a partir del 20 d’abril), se celebra la revetlla de sant Jordi (dijous 22 d’abril) i es lliuren de premis del 14è Concurs literari de gent gran (divendres 24 d’abril).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.