Santa Cristina diu que demandarà la companyia del tribut a ABBA

Santa Cristina diu que demandarà la companyia del tribut a ABBA

Segons Informa Diari De Girona L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha anunciat que emprendrà accions legals contra la companyia que aquest dissabte passat havia d’oferir a l’Espai Ridaura un espectacle de record al grup suec ABBA. Segons ha comunicat el consistori, l’espectacle està produït per l’empresa Dreamshow i ningú es va presentar per a la seva representació, malgrat que ja hi havia unes 150 entrades venudes.

ayto santa cristina abba
Waterloo-Tribut a ABBA estava programat per ser representat aquest dissabte 4 d’abril a les deu del vespre. L’espectacle musical comptava amb cantants, ballarins i músics. Anticipadament s’havien venut aquestes 150 entrades, segons el consistori, i més d’un centenar de persones van acudir a la taquilla de l’Espai Ridaura per adquirir-la el mateix dissabte. No obstant això, com ha exposat el consistori cristinenc, “l’equip tècnic de l’espectacle no es va presentar a l’hora convingunda, ni els artistes van aparèixer”.
A aquestes persones se’ls va comunicar que l’espectacle no es faria, alhora que es va haver de tornar l’import de les entrades ja venudes.
En un comunicat enviat ahir, l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro va demanar les disculpes per les molèsties causades, alhora que “fa saber que s’emprendran mesures legals contra la companyia pels perjudicis causats”.
Ahir, Diari de Girona va posar-se en contacte amb Dreamshow a través del seu web, sense obtenir cap resposta. A través del Facebook de la companyia, una de les persones interessades a assistir a l’espectacle va manifestar la seva decepció perquè no se celebrés ni ningú de Dreamshow donés explicacions. Aquest home es va queixar el mateix dissabte a la nit, però no va rebre contestació, almenys, públicament.
L’endemà, però, Dreamshow anunciava una nova data confirmada per a l’espectacle de tribut a Abba a la ciutat extremenya de Càceres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.