Raimon, Fito y Fitipaldis, Ainhoa Arteta i Sara Baras actuaran a la Porta Ferrada

Raimon, Fito y Fitipaldis, Ainhoa Arteta i Sara Baras actuaran a la Porta Ferrada

 

Música. El cantautor

Segons Informa El Punt Avui Raimon oferirà un recital antològic el 10 d’agost a l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols, dins del 53è Festival de la Porta Ferrada , que s’ha presentat aquest matí al monestir de Sant Feliu de Guíxols i tindrà lloc del 17 de juliol al 19 d’agost, amb un total de disset espectacles.

A part dels concerts ja anunciats de Sopa de Cabra, el 18 de juliol al Guíxols Arena, i del grup britànic Spandau Ballet, el 18 d’agost a l’Espai Port, també hi ha altres actuacions destacades com ara la de Fito y Fitipaldis, el 2 d’agost al Guíxols Arena; la Companyia Elèctrica Dharma i Els Catarres, compartint una nit intergeneracional el 5 d’agost a l’Espai Port, i The Orchestra, una formació que fa reviure el pop simfònic de l’Electric Light Orchestra (ELO), amb alguns dels seus membres destacats com ara el violinista Mik Kaminski i el teclista Louis Clark. The Orchestra aterrarà a l’Espai Port de Sant Feliu el 9 d’agost.

El festival s’obrirà el 17 de juliol amb l’actuació, també a l’Espai Port, del pianista italià Ludovico Einaudi amb la seva banda, quatre anys després de la seva última actuació a Sant Feliu. Per l’Espai Port passaran també Estrella Morente, el dia 11 d’agost; la ballarina i coreògrafa Sara Baras, amb el seu espectacle Voces, el 14 d’agost; La màgia de la veu del Joan Chamorro Quartet, amb Magalí Datzira, Eva Fernández, Andrea Motis i Rita Payés, el 16 d’agost, i la soprano Ainhoa Arteta, que tancarà el festival el 19 d’agost. L’Espai Port també es convertirà en escenari teatral per a la representació de Sócrates, de Mario Gas, amb Josep Maria Pou i Carles Canut, el dia 12 d’agost.

La programació del Festival de la Porta Ferrada es completarà amb l’actuació del prestigiós tenor nord-americà Kenneth Tarver, el 13 d’agost a l’església del monestir, i la presentació d’El desplom de l’erudit, una nova proposta del sempre inquiet Xavi Lloses, guixolenc adoptiu que estarà acompanyat pel col·lectiu artístic local Nuboläris en aquesta nova aventura sonora, el 8 d’agost al Teatre Auditori.

A tota aquesta programació s’han de sumar també la del ja anunciat Singlot Festival, presentat per la productora El Terrat dins la Porta Ferrada, amb diverses propostes d’humor i comèdia –a càrrec de Buenafuente, Berto Romero, Leo Bassi, Els Joglars o Faemino y Cansado–, programades del 23 al 26 de juliol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.