COSTA BRAVA, LA MIRADA DEL VIATGER

COSTA BRAVA, LA MIRADA DEL VIATGER

 

DOCUMENTAL-WEB

Segons Informa Radio Sant Feliu El proper dissabte 21 de febrer a les 17,30 h.a la sala Abat Sunyer (4ta planta del Monestir), els Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols celebraran la seva assemblea anual exclusiva per a socis.
Acabat aquest acte, a les 18,30 h., s’obriran les portes a tots els amics, simpatitzants i ciutadans que vulguin assistir a la projecció de l’interessant documental de Toni Martí “Costa Brava, la mirada del viatger”, amb assistència de l’autor, que descobreix, a través d’un ampli fons cinematogràfic, la seducció que va suposar la bellesa d’aquest paisatge des de finals del s. XIX fins avui.
Per als més grans, és un record de la nostra infantesa que els retornarà als anys de l’inici del turisme i els més joves disposaran d’un testimoni del passat històric més immediat que els permetrà establir comparatives en diversos aspectes com la forma de vida, l’evolució en els paisatges i la transformació social.
El documental que comptarà amb imatges dels campionats de waterpolo als banys de Can Rius, de la filmació de “Pandora y el Holandés Errante”, dels banys de S’Agaró, abans de la construcció de l’Hostal de La Gavina, de les processons del Corpus dels anys 60 o bé de l’últim viatge del tren petit, entre altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.