15è Concurs literari amateur per a gent gran

15è Concurs literari amateur per a gent gran

 

16859c712258acd4f48115f1fd7e0a10_L

Modalitats de memòries, reflexions personals, i poesia

Convocat el 15è Concurs literari amateur per a gent gran de Castell-Platja d’Aro (pdf), en les modalitats de relats basats en memòries, relats basats en reflexions personals, i poesia. Obert a totes les persones majors de 65 anys empadronades al o que són sòcies de les associacions de gent gran del municipi. Impulsat per la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament amb la col·laboració de les associacions de gent gran, la convocatòria cerca promocionar i fomentar els actes culturals i literaris.Amb la voluntat de recuperar el llenguatge col·loquial de la Vall d’Aro, desaparegut per l’homogeneïtzació, es valora especialment emprar paraules i expressions que s’utilitzaven antigament (encara que avui estiguin fora de normativa). El termini de lliurament d’originals finalitza el 20 de març de 2015 (19 h), i el lliurament de premis és divendres 24 d’abril a la Biblioteca Mercè Rodoreda (17 h), en un acte obert a tothom, un cop finalitzin les activitats culturals programades en motiu de la Diada de Sant Jordi.

Es pot presentar un únic treball (inèdit i no publicat) per persona als centres cívics Vicenç Bou de Platja d’Aro (de dilluns a divendres 10-13 h i 15-19 h) o Ca La Rafaela de Castell d’Aro (dimarts 17-18 h), escrit a màquina o ordinador, a doble espai, a una sola cara, indicant títol, l’edat de l’autor, i la categoria. També cal adjuntar-hi un sobre tancat amb les dades de l’autor (i sempre que sigui possible lliurar-ho en format electrònic a ccivic@platjadaro.com).

El jurat està format per un membre de l’Ajuntament i tres representants de la cultura, l’educació i la literatura que viuen o treballen al municipi. El jurat avalua les obres presentades tenint en compte la redacció i la qualitat literària del text. Es pot declarar desert qualsevol premi i atorgar accèssits. Es concedeix un Primer i Segon premi per a cada categoria (trofeu i regals).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.