Us presentem el cartell del Carnaval 2015 de Sant Feliu de Guíxols

Us presentem el cartell del Carnaval 2015 de Sant Feliu de Guíxols

 

carnaval15

Aquest és el Cartell de Carnaval 2015. El seu dissenyador, David Vilardebó, l’ha lliurat aquest matí a la que serà la reina Carnestoltes, la Reina Claustrofòbia (colla Els Frikis) i també a l’alcalde, Joan Alfons Albó i el regidor de Cultura Pere Albó.

Aquest acte de lliurament del cartell amb presència de mitjans de comunicació (que no fa cap altra població amb carnaval) serveix per presentar el cartell identificador, observar el sentit que li ha donat el dissenyador, i començar a tenir present el rei (o la reina, com és aquest cas), del Carnaval 2015.
En el cas del cartell d’aquesta edició, el seu creador ,David Vilardebó, s’ha escapat del tot del tòpic carnavaler (màscares, confetii…) i ha optat per una línia totalmetn diferent: el dibuix d’un cervell partit en dues meitats, en la qual una pensa en la feina, la disciplina i l’ordre (o els problemes), i l’altra pensa en la disbauxa, la festa, la diversió i les ganes de gresca. La combinació entre els dos factors, la gresca i la seriositat, desemboca en una pregunta que presideix el cartell: “tu deicideixes”. No hi ha dubte que el cartell aporta més enllà d’aquest joc de contraris. El sol fet de “tu decideixes” ja ens transporta més enllà, en una dels temes que han estat notícia darrerement.
Els membres de l’Associació del Carnaval han rebut molt gratament el cartell, així com les autoritats i la que serà nova reina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.