Vols saber què és el Coaching?

Vols saber què és el Coaching?

 

20150115 Xerrada Coaching

El dijous 15 de gener a les 19 h., a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, tindrà lloc la Xerrada/Taller: “Què és el Coaching? Qui és un Coach?”, a càrrec de Marta Costa Falgàs, Coach personal i PNL Practitioner (Formada a Girona Coaching), actualment cursant Master PNL i Coaching Generatiu a l’Institut Altrainer de Barcelona i impulsora de l’espai Més que coaching.

El Coaching no és una moda, doncs ja fa anys que ha arrelat en els països anglosaxons i ho està fent ràpidament a casa nostra.

El fet que preguntin sovint a la Marta en què consisteix exactament això del Coaching l’ha portat a oferir aquesta xerrada interactiva amb la que vol aclarir el concepte de qui és un Coach. Esborrant estereotips que ens venen en els mitjans audiovisuals. Atorgant-li el lloc que es mereix en la nostra vida quotidiana, i aclarint la finalitat pràctica, l’eficàcia i eficiència d’aquesta professió.

Un “Coach”, paraula anglesa que traduïda vol dir “Entrenador”, prové del món de l’esport d’elit. Els seus creadors s’adonaren que a banda del joc a la pista o al camp, era tant o més important el “joc interior” del jugador. És a dir, el diàleg interior de la persona. Què ens diem a nosaltres mateixos, com ens sentim i quina és la nostra actitud davant els reptes diaris. I s’adonaren de la múltiples aplicacions del Coaching a la resta d’àrees de la vida.

 

Si voleu saber-ne més, la Marta us espera aquest proper 15 de gener a la Biblioteca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.