La Minúscula estrena avui ‘Top Ten’ a les Nits del Coro

La Minúscula estrena avui ‘Top Ten’ a les Nits del Coro

 

Girona. Escola de te

Segons Informa El Punt Avui Dos anys després d’haver-hi presentat Els fruits de la passió, un espectacle de cafè teatre basat en contes eròtics, la companyia gironina La Minúscula torna aquesta nit a les Nits del Coro de Sarrià de Ter per estrenar un espectacle amb el mateix format, però en aquest cas tractant amb humor i música en directe un dels moments més dramàtics de la vida en parella: la ruptura. Top Ten (les deu frases que mai has de fer servir per acabar amb una relació) és un espectacle d’una hora i escaig amb set persones a sobre de l’escenari però amb una escenografia mínima, per poder fer el màxim de bolos en locals petits “a tocar del públic”, segons Txell Faxedas, directora de La Minúscula i membre del nucli estable de la companyia juntament amb Cristina Alay, Casandra Lungu i Xuspi Hernández. “Els fruits de la passió ens va obrir moltes portes, perquè, com Top Ten, tenia un format molt adaptable i era una cosa molt fresca, per passar-ho bé”, hi afegeix Faxedas.

Top Ten inicia avui el seu periple a la cafeteria de l’edifici El Coro de Sarrià (21.30 h, tres euros) i el continuarà aquest cap de setmana en els altres dos escenaris que completen la Xarxa Gironina de Cafè Teatre: demà arribarà al Centre l’Avenir Fanalenc (CAF), de Platja d’Aro (21 h, entrada lliure), i dissabte es podrà veure a les Nits Golfes de la Cate de Figueres (23 h, cinc euros; tres euros per als socis de La Cate i de l’Associació Gironina de Teatre, AGT). Posteriorment, Top Ten es podrà veure en altres localitats, com ara Fornells de la Selva, Bordils i Cervià de Ter, en aquests tres casos en el marc del cicle de teatre professional Escenaris, de la comarca del Gironès.

Xarxa de Cafè Teatre

La programació de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre continuarà amb una obra cada mes, al Coro, el CAF i la Cate. Al febrer, la companya Som Teatre presentarà Una tarda normal on els peixos cantaven, una història d’humor, tendra i senzilla, que viatja a mons imaginaris, que es podrà veure el dijous 5 de febrer a les Nits del Coro, el divendres 6 a les Nits de Teatre del CAF i el dissabte 7 de febrer a les Nits Golfes de la Cate.

Al març, la companyia Teatre a la llauna i l’avi Robert presentaran Pau I en Conqueridor, una divertida faula sobre la independència de Catalunya, el dia 5 al Coro, el 6 al CAF i el 7 de març a La Cate.

A l’abril, la companyia Comsona? representarà l’espectacle poeticomusical Música i lletrA, que mostra la importància de la paraula cantada en tots els moments de la vida, el dijous 9 al Coro, el divendres 10 al CAF i el dissabte 11 d’abril a La Cate.

El mes de maig s’escenificarà als tres locals de la xarxa el procés de creació de l’obra Kilòmetres, basada en la història de la família de l’actriu Meritxell Yanes, que, sota la direcció de Marilia Samper, s’estrenarà a La Planeta el 28 de maig. Prèviament el working progess de Kilòmetres arribarà el 7 de maig al Coro, el 8 al CAF i el 9 a La Cate.

Més nits al Coro

A més dels espectacles de la xarxa, les Nits del Coro també inclouran altres propostes escèniques: Matx d’improvisació, a càrrec de diferents actors i actrius professionals gironins, el 22 de gener; l’espectacle de manipulació d’objectes El ballet de bombillas, de la companyia Burbujas de Soda, el 19 de febrer; els contes d’En la boca del lobo, de la companyia Paganini, el 19 de març; Juntos, el diàleg d’una soledat acompanyada en clau d’humor, dela companyia Fanny Giraud, el 23 d’abril, i la música, els malabars i la màgia de la companyia LP i el seu LP Mix, el 21 de maig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.