ELS PASTORETS DE SANT FELIU

ELS PASTORETS DE SANT FELIU

 

PASTORETS-WEB

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Agrupació Teatral Benet Escriba presenta un any més els Pastorets de Sant Feliu al Teatre-Auditori Municipal, seguin la tradició i el compromís de l’Agrupació amb la ciutat que apunta queMés de seixanta persones es mouen dalt l’escenari, un any més,  per oferir unes vetllades tradicional per aquestes dates i que no ens podem perdre. Petits i grans hauríem d’aprofitar l’ocasió de fer quelcom plegats, pares, avis i fills. Hi han moltes versions dels Pastorets. Nosaltres en oferim una de creació pròpia. Segur que us divertiu”. També destaquen que “Per aquesta obra hi han passat gairebé tots els actors i actrius que, en nombre considerable, més de 500 els darrers 25 anys,  un moment o altre han fet teatre dins la Benet Escriba. No en va hem sentit moltes vegades als actors professionals dir que primer varen fer Pastorets.
Som conscients que tenim motius per llençar la tovallola i deixar-ho córrer però malgrat tot continuem ja que considerem que aquesta és una eina formidable per la cultura i la promoció dels joves que, en el teatre, troben bon ambient i amistat”.
Amb aquesta nota donen a entendre que aquest és un espectacle especialment destinat a les famílies al qual li cal el suport (l’assistència) del públic per garantir la seva continuïtat, conscients que difícilment algú podria continuar-la.
Per tal d’oferir horaris que es puguin adaptar als compromisos que les famílies tenen per aquestes diades, se’n representaran dues al migdia i duess en horari de tarda:
Dia 26 desembre, Sant Esteve, matinal a les 12 hores
Dia 28 desembre, diumenge, tarda a les 6 (18 hores)
Dia 3 de gener, dissabte, tarda a les 6 (18 hores)
Dia 4 de gener, diumenge, matinal a les 12 hores
El preu de l’entrada és de 6 euros i ja es poden recollir de forma aticipada a l’Oficina de Turisme, a l’entrada del monestir de Sant Feliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.