Tapping per al canvi

Tapping per al canvi

 

Publicación4(1)

Divendres 12 de desembre, a les 19 h., a la Biblioteca Pública…

EFT, TÈCNIQUES D’ALLIBERAMENT EMOCIONAL PER A UN CANVI VITAL POSITIU

T’agradaria treure’t de sobre algunes de les qüestions negatives que has viscut i que encara et destorben i reemplaçar-les per una experiència positiva?

Estàs buscant maneres de tenir més pau INTERIOR?

La Dra. i Coach d’Èxit i Transformacional per al Benestar Rosa Bertran serà el proper divendres dia 12 de desembre, a les 19 h., a la sala d’actes de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit, per explicar-nos què és el Tapping o Tècnica d’Alliberament Emocional. Aquesta xerrada interactiva dóna la oportunitat d’aprendre i practicar l‘E.F.T.

L’E.F.T. ens canvia la nostra vida. Amb ella descobrim més i més qui som realment, perquè podem aprofundir i tenir menys limitacions. Això ens ajuda també a millorar la salut. És un gran pas cap a la felicitat.

 

A més, el Tapping estimula el cervell per alliberar serotonina, l’hormona de la felicitat que ens fa també estar tranquils. Això és tan accessible com els nostres dits. Quan els fem servir amb aquesta tècnica ens ajudarà per als canvis que volem fer. Ens ajuda a desbloquejar el que està frenant el nostre desenvolupament. Un cop hem fet Tapping i tret els nostres problemes serà més fàcil progressar. Aquest procés és ràpid i eficaç i pot fer un canvi profund en els nostres mals hàbits.

El que té d’especialment bo aquesta hora és que al fer Tapping conjuntament, tot el grup se’n beneficia. Se’n diu: borrowingbenefits. Per això sempre se’n surt enriquit i més relaxat alhora que alliberat i conscient.

 

La Dra. Bertran és professora universitària i una Coach d’Èxit, una Tapping Into ealth Coach (Coach de Tapping per al benestar, una de les 50 al món autoritzada per Margaret Lynch) i una practicant d’ E.F.T. (Tècnica d’Alliberament Emocional). Treballa amb E.F.T. o Tapping per ajudar a les persones a deixar anar tot el que necessitin emocionalment. Això té resultats formidables també en alliberar el mal corporal. Pot ajudar a qualsevol persona interessada en aquest procés guaridor, personalitzat per a cada cas. Explica, tot escoltant i fent de mirall, el mal, la pena o sentiment que podem presentar, mentre anem adquirint-ne consciència, tot fent tapping en els meridians i expressant el que va sortint per continuar aquest procés guaridor d’alliberament amb aquesta tècnica. Això és molt ràpid i també efectiu, amb resultats mesurables. Sortireu d’aquesta xerrada, amb resultats mesurables i sorpresos del que podeu fer amb els vostres millors amics, els vostres dits!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.