RAÑÉ I LA PRINCIPAL DE LA BISBAL AL TAM

RAÑÉ I LA PRINCIPAL DE LA BISBAL AL TAM

 

GUIXOLS-ESCENA-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu L’obra “Estúpids” el dissabte i La Principal de La Bisbal el diumenge, ambdues al Teatre-Auditori Municipal  Narcís Masferrer, és la interessant oferta del Guíxols Escena de Tardor per aquest cap de setmana que us desglossem tot seguit:

Dissabte, 22 de novembre a les 21h. al Teatre Auditori Narcís Masferrer, representació de l’obra “Estúpids”, amb Ferran Rañé com a protagonista.
Es tracta d’un intel·ligent, divertit i explosiu assaig sobre l’estupidesa, que qualifica els estúpids com un grup poderós. Aquest espectacle es va inspirar en “Les lleis fonamentals de l’estupidesa humana”, que Carlo Maria Cipolla (1922-2000) va publicar al 1988. Es tracta d’un intel·ligent, divertit i explosiu assaig sobre l’estupidesa, que qualifica els estúpids com un grup més poderós que grans organitzacions com la Màfia o el Complexa Militar Industrial (MIC)… Un grup, els estúpids, que sense reglaments ni líders, aconsegueix efectes devastadors per a la nostra societat.
Parteix d’una conferència itinerant sobre l’estupidesa que imparteix un prestigiós professor. Però avui el professor arriba tard. En Lluís Guiu, l’esborra-pissarres professional (i home-per-a-tot del Professor), s’oferirà a començar ell mateix la conferencia que coneix de memòria.
Preu: Entrada general: 12 euros | Reduïda: 10 euros.
Venda d’entrades i abonaments: https://www.codetickets.com/teatre-auditori-narcÍs-masferrer/ca/web/4

Diumenge, 23 de novembre, a les 18h. al Teatre Auditori Narcís Masferrer, Concert de Cobla “La Principal, d’un arbre amunt” amb La Principal de la Bisbal.
Aquest espectacle parla de les persones que fan un camí vital i el veuen consolidat, com la pròpia formació sardanística. Dels músics més importants, dels directors més aclamats, i també del públic que escolta. Elena Martinell, actriu i soprano, ens anirà explicant un text escrit pel gironí Roger Costa ­‐Pau, i la cobla Principal de la Bisbal hi posarà la banda sonora. Música molt nostra amb els autors catalans més preuats. Amb textos del poeta Roger Costa ‐Pau, direcció escènica compartida de Meritxell Yanes i Elena Martinell, escenografia de David Faüchs i arranjaments i direcció musical de Francesc Cassú, l’espectacle esdevé una aposta diferent, un marc no convencional. No és un concert de cobla, no és un musical, no és una obra de teatre… És “La Principal, d’un arbre amunt”.
Preu: Entrada general: 15 euros | Reduïda: 10 euros.
Al finalitzar l’espectacle, l’Agrupació Amics de la Sardana ofereix un refrigeri.
Venda d’entrades i abonaments: https://www.codetickets.com/teatre-auditori-narcÍs-masferrer/ca/web/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.