Estrena del nou cicle “Nits de Teatre al CAF”

Estrena del nou cicle “Nits de Teatre al CAF”

 

7592968031fd007e15d6ada9d9844880_L

Primera representació: Pájaro de ceniza, divendres 21 de novembre

Castell-Platja d’Aro s’incorpora amb les Nits de Teatre al CAF (pdf) a la nova Xarxa Gironina de Cafè Teatre, un circuit d’espectacles teatrals de diverses tècniques, de petit format, per a públic adult, a càrrec de companyies locals professional. Sota la producció de l’Associació Gironina de Teatre (AGT), proposa set espectacles, un cada mes, de novembre de 2014 a maig de 2015, que la mateixa setmana es representen també al Coro de Sarrià de Ter i a la Catequística de Figueres.

La proposta, impulsada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro es desenvolupa a la seu del Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro · CAF (Av. del Cavall Bernat, 47), sempre en divendres (21 h) i amb entrada gratuïta, amb la possibilitat de gaudir del servei de bar i de les tapes d’autor que ofereix la cafeteria +CAF de l’entitat. L’estrena és divendres 21 de novembre amb l’espectacle Pájaro de ceniza, una sessió de contes per a adults a càrrec del japonès Yoshi Hioki.

La programació es completa amb l’humor de Claret Papiol, La teoria del riure (5 de desembre); Cia. La Minúscula, Top Ten: les deu frases que mai has de fer servir per acabar amb una relació (9 de gener); Cia. Som Teatre, Una tarda normal on els peixos cantaven (6 de febrer), i Cia. Teatre a la llauna i l’avi Robert, Pau I el Conqueridor (6 de març). La poesia i la música també hi tenen el seu espai amb la Cia. Comsona? Música i Lletra (10 d’abril), abans de la cloenda amb l’actriu Meritxell Yanes i el seu working progress Kilòmetres (8 de maig). La iniciativa compta amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.