Exposició de Quimeta Serra

Exposició de Quimeta Serra

 

528b8eebeca881e9ab35bdfd4eb1e134_L

Del 15 de novembre al 8 de desembre a Castell d’Aro

 

Exposició de Quimeta Serra al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, del 15 de novembre al 8 de desembre, amb un recull de 70 composicions de ceràmica, òxid i terracota. La mostra, organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, es pot visitar, en entrada lliure, els caps de setmana i festius (11-13 h i 17-20 h). La inauguració és dissabte 15 de novembre (19 h) amb la presentació del catàleg editat pel consistori, on s’hi recull les 25 obres que l’artista ha donat al Fons d’Art Municipal.
 

Es pot considerar a Quimeta Serra Fornós (Sant Feliu de Guíxols, 1929), una alumna privilegiada dels mestres de la ceràmica de La Bisbal d’Empordà, creadora d’una obra molt personal a través dels seus rajols, de colors suaus i figures plenes de tendresa. Va començar a exposar l’any 1976, i arran de l’èxit d’aquella primera mostra va continuar creant, innovant i exposant arreu de Catalunya i també Madrid i a Limoges.

La xifra de les seves creacions arriba a les 3.000, que a través dels seus compradors s’ha estès arreu del món. Amb el pas dels anys ha incorporat els olis a la seva cartera artística, conservant l’esperit i la delicadesa dels seus dissenys. La combinació dels olis amb ceràmica és el seu principal tret característic, prenent sempre com a inspiració el cel i el mar de la Costa Brava.

De manera simultània a la planta superior del castell, s’ofereix un espai expositiu permanent amb una selecció del Fons d’Art Municipal; i també pel projecte artístic commemoratiu del 15è aniversari del Museu de la Nina de Castell d’Aro. Alhora, fins al 16 de gener de 2015, el Parc dels Estanys de Platja d’Aro, acull la mostra escultòrica de gran format a l’aire lliure, Voluntat de sort, d’Alberto Gómez Ascaso(de dilluns a diumenge 8-18 h).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.