PRIMER CONCERT DEL CICLE “TROBA D’OR”

PRIMER CONCERT DEL CICLE “TROBA D’OR”

 

TROBADORS-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu El proper dissabte 11 d’octubre, a les 19:30 h. a la Sala Abat Panyellas del Monestir de Sant Feliu  tindrà lloc el primer dels concerts del cicle de música “troba d’or”,  que consta de quatre recitals de diferents solistes i grups, amb una activitat artística que es mou entre la música i la poesia, únic nexe d’unió entre les quatre propostes.
Marta Millà & Nur Ensemble, oferiran l’espectacle “Mahabbat, la ciència de l’amor”.
L’actriu Marta Millà, molt coneguda pel seu personatge a “Ventdelplà”, declama als grans poetes del sufisme islàmic: Ibn Al Arabi, Rumî, Al Gazhali, Attar, Hal.lag… La Nur Ensemble (Maia Kanaan, viola, percussions, veus; Muhàmmad Yusuf Mayans, ûd, percussions, veus; Pedro Burruezo, veu, guitarra, percussions) posa una banda sonora màgica, onírica, encisadora… Una vetllada on la poesia mística és fon amb una música dirigida als cors i a les ànimes per exaltar-los. Un espectable que s’ha presentat amb gran èxit al festival de Poesia de Barcelona, al cicle “Silencis Poètics, Poesia i Música al Centenari de Vinyoli, Monestir de Pedralbes”, al Festival de Poesia de Caldetes… “Amor terrenal” i “amor espiritual” fusionats “en un anhel comú: la unió amb l’altre, amb un únic batec, més enllà de la forma a través de l’amor, del cor i de la joia de viure”. 60 minuts de paraules i sons que parlen d’aquest amor que no obeeix a convencions, aquest amor que no entén de mesures, ni d’espais ni temps…
La resta d’actuacions programades són les següents:
18 d’octubre. Xavier Baró. Allau d’estrelles solitàries.
25 d’octubre. Rusó Sala & Caterinangela Fadda. Cançons en clar de lluna.
1 de novembre. Alfons Encinas i Convidats. Troba d’Enyor.
La venda d’entrades, al preu de  8€ (entrada general) i 7€ (socis), es portarà a terme des d’1 hora abans de l’inici de l’espectacle a la recepció del Museu. Més informació al telèfon: 972 82 15 75.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.