Aprenem tot jugant amb l’anglès

Aprenem tot jugant amb l’anglès

 

8390aa5ce8e50f32cee2f668a00694aa_L

Sessions per infants de 2 a 5 anys a la Biblioteca M. Rodoreda

 

Noves edicions del curs Aprenem tot jugant amb l’anglès, per a infants de 2 a 5 anys, a càrrec de l’Escola Helen Doron a la Biblioteca Mercè Rodoreda (BMR) de Castell-Platja d’Aro. S’han programat dos nivells, el primer dimecres de l’1 d’octubre al 17 de desembre (17.15 h ), i el segon divendres del 3 d’octubre al 19 de desembre. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia (30 euros). 

Les activitats infantils a la biblioteca tenen continuïtat aquest mes d’octubre amb el Taller de stop motion –a partir de 9 anys- (dissabtes del 4 al 25 d’octubre i 8 de novembre), i les sessions de contes Biblionadons –nenes i nens fins a 3 anys- (dissabte 11 d’octubre) i L’Hora del conte –infants a partir de 4 anys-.

Per al públic adult, les properes cites són la projecció de l’audiovisual Així va ser la guerra, en el marc del Programa Petjades del Passat (dissabte 4 d’octubre) ), i la presentació del llibre El caso de la perla, de Carme Lafay (divendres 10 d’octubre). Fins al 31 d’octubre estan vigents les convocatòries dels Concurs de Còmic (pdf) i del 3r Premi Jordi Comas de Recerca Local (pdf).

A nivell formatiu per als adults a més a més del Taller de stop motion, hi ha les següents activitats programades: Taller de scrapbook – Àlbum (dijous del 2 d’octubre al 27 de novembre), Curs d’història de l’artLa representació del cos en l’art d’occident (divendres 3, 17 i 24 d’octubre i 7, 21, 28 de novembre), Conversa en anglès (dilluns del 6 d’octubre al 15 de desembre), primera xerrada del cicle Receptes de salut, la cuina de la felicitat (dijous 9 d’octubre), taller de manualitats (dimarts 14 i 28 d’octubre), i Curs de fotografia creativa – nivell 2 (dimarts del 14 d’octubre al 16 de desembre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.