Escullen Sant Feliu de Guíxols per celebrar la XIII Trobada de la Societat Catalana d’Història de la Ciència i la Tècnica

Escullen Sant Feliu de Guíxols per celebrar la XIII Trobada de la Societat Catalana d’Història de la Ciència i la Tècnica
  • DSC_2986
  • La sala de congressos de la quarta planta del Monestir s’estrena en acollir amb èxit convocatòries de petit format
La Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica (SCHCT) convoca la XIII Trobada, la reunió científica general que, cada dos anys, té per objectiu acollir els treballs de recerca i les activitats que duen a terme els seus socis, així com els treballs de tots els historiadors de la ciència i de la tècnica que hi vulguin participar.
En aquesta ocasió, Sant Feliu de Guíxols ha estat la ciutat escollida per celebrar la Trobada d’enguany, gràcies a la relació que alguns dels membres de l’organització tenen amb el Museu d’Història i l’Espai del Metge i de la Salut Rural.
Es preveu que un centenar d’assistents es trobin durant tres dies (26, 27 I 28 de setembre), a l’Espai de Congressos del Monestir de la ciutat.
La sala de congressos de la quarta planta, que recentment ha estat condicionada i adequada com a auditori, es perfila com un lloc destinat a acollir en el futur nombroses conferències, congressos o trobades de petit format. L’espai -recuperat de l’antiga biblioteca monàstica- té un tractament acústic únic que evita la reverberació en la volta gòtica. Disposa de la tecnologia adient quant a so i llum, així com elements de projecció i sala tècnica, tot integrat en un espai d’excepció.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.