Sant Feliu de Guíxols proposa fer un cafè amb els actors professionals que actuen a la ciutat

Sant Feliu de Guíxols proposa fer un cafè amb els actors professionals que actuen a la ciutat
  • signat400
  • Aquest dissabte 27 de setembre ja es fa la primera representació (La Signatura 400), i dues hores abans de l’espectacle es pot fer un cafè amb la protagonista, Lluïsa Mallol

El cicle Guíxols Escena, que promou l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament per portar a la ciutat teatre i música professional impulsa també una trobada informal amb els principals protagonistes participants. És el que es coneix com a “Cafè amb l’Artista”, i s’intenta que sigui un punt de reunió per comentar detalls de l’obra que es vol representar, anècdotes, o aprofundir en les històries que es veuran després, ja que les trobades es fan abans de cada espectacle, en diferents bars o restaurants de Sant Feliu.
És una iniciativa que se suma, també, a la coneguda com a “Restaurants Amics” de Guíxols Escena, en la qual es fa un descompte a la comanda als qui hagin adquirit l’entrada per als espectacles professionals (promocions diferents segons els restaurants).
La informació detallada d’aquestes promocions, la política d’abonaments, així com la venda d’entrades, es pot efectuar online a www.guixols.cat/teatre , amb la relació completa d’obres, la sinopsi, imatges, horaris de les trobades amb els artistes i també els restaurants ‘amics’ de Guíxols Escena.


La tardor d’espectacles professionals inclou una atractiva oferta de teatre i música professional. Es comença amb La signatura 400 amb Lluïsa Mallol i Joan Gibert. Segueix un espectacle amb música i sentiments a l’entorn del 1714. La vitalitat musical d’Anna Roig i l’ombre de ton chien  també estarà present a Sant Feliu de Guíxols. Una de les actrius més aclamades, Montserrat Carulla, porta l’espectacle Iaia. Hi ha dos plats forts més, amb una obra titulada Estúpids amb Ferran Rañé, i una peça de Samuel Beckett titulada “Els dies feliços”, amb Emma Vilarasau. En l’àmbit musical també destaca l’original proposta d’escena i música que porta La Principal de la Bisbal.

RELACIÓ DE TROBADES “CAFÈ AMB L’ARTISTA”

LLUÏSA MALLOL, de la Signatura 400
Dissabte 27 de setembre a les 19h
Restaurant Taverna de Can Quim. C/ Hospital

ANNA ROIG I L’OMBRE DE TON CHIEN
Dissabte 25 d’octubre a les 17h
Restaurant pizzeria La Locanda di Nonna Flo. Plaça Sant Pere, 1

MONTSERRAT CARULLA, de IAIA
Dissabte 8 de novembre a les 19h
Nou Casino La Constància. Rambla Portalet, 1

FERRAN RAÑÉ, de “Estúpids”
Dissabte 22 de novembre a les 19h
Restaurant Cau del Pescador. Sant Domènec, 11

EMMA VILARASAU., d’”Els dies feliços”
Dissabte 6 de desembre a les 19h
Restaurant Taverna Cas Romagué / Casa Irla. C/ Algavira, 65-69

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.