GUÍXOLS ESCENA TARDOR-HIVERN

GUÍXOLS ESCENA TARDOR-HIVERN

 

IAIA-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Una magistral peça de Beckett amb Emma Vilarasau, un text sobre l’estupidesa amb Ferran Rañé…entre el més destacat d’aquest 2014, junt amb una actuació de Montserrat Carulla “en família”, pel teatre professional, l’Àrea de Cultura impulsa la venda online i un atractiu sistema d’abonaments
Sant Feliu de Guíxols disposarà d’una tardor i un hivern teatral de gran nivell en tres vessants destacades: teatre i música professional, -certamen Guíxols Escena-, Teatre Amateur i teatre infantil. Les activitats es faran al Teatre Auditori Narcís Masferrer, i serà l’oportunitat per tal que el públic interessat per les arts escèniques tingui, aproximadament cada dues setmanes, propostes d’alt nivell. El regidor de Cultura i vicealcalde, Pere Albó, destaca que en general els preus són molt ajustats, i en el cas del teatre professional “s’ha realitzat una política de descomptes en forma d’abonaments, els quals es poden adquirir online”. Pel regidor, “l’acostament de grans obres a Sant Feliu de Guíxols farà innecessari desplaçaments a altres ciutats per veure obres teatrals rellevants”.
Programació professional de Tardor: “Guíxols Escena”.
En aquesta secció, l’Ajuntament impulsa una atractiva política de descomptes, en forma d’abonaments a espectacles. Les entrades i els abonaments es poden adquirir de forma electrònica a través del web de “Codetickets”.

signat40027 de setembre de 2014 – 21h. – Teatre Auditori Narcís Masferrer
“La Signatura 400″, de Sophie Divry
Sota la direcció Joan Peris
Amb Lluïsa Mallol i Joan Gibert
Companyia Bonaparte i Bohemia´s
Argument: Una bibliotecària anònima conversa amb algú que s’ha quedat tota la nit tancat a la biblioteca de la petita ciutat francesa on treballa i, mentre ella ordena els llibres i prepara la sala de lectura abans d’obrir-la al públic, li ofereix els seus pensaments i sentiments al voltant dels llibres i la biblioteca.
Preu: Entrada general: 12 euros | Reduïda: 10 euros
Venda d’entrades (i abonaments)

10 d’octubre de 2014 – 21h. – Església del Monestirmusica_sentiments
“Música i sentiments a l’entorn de 1714″
Entrada gratuïta
Any del Senyor de 1714: Música i sentiments.
(De les cròniques del Viatger…)
Benvolguts, jo, Francescs Valls i Galan, Mestre de Capella de la Catedral de Barcelona…
Amb aquestes paraules ens acostem a un concert on la música explica emocions, percepcions sentiments amb quatre instruments, quatre persones, tres veus.
Idea i guió: Carles González
Direcció i assessorament musical: Aniol Botines i Daniel Morales
Espectacle GRATUÏT

anna_roig25 d’octubre de 2014 – 21h. – Teatre Auditori Narcís Masferrer
Anna Roig i L’ombre de ton Chien

La gira d’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien arriba a Sant Feliu de Guíxols en el tour 2014-2015. Es concep com un espectacle global, amb recursos manllevats de diferents arts escèniques. Representa una experiència que transcendeix allò estrictament musical.
En els últims treballs s’hi barregen dues idees fonamentals: la decisió i l’empenta de qui arrenca el pas; l’acceptació alegre i serena d’allò que depara el camí.
Preu: Entrada general: 12 euros | Reduïda: 10 euros
Venda d’entrades (i abonaments)
Dossier de l’espectacle
Video

8 de novembre de 2014 – 21h. – Teatre Auditori Narcís Masferreriaia
“Iaia”, amb Montserrat Carulla

Per si sola ja tindria ganxo: la història d’una iaia perepunyetes que boicoteja la vida sentimental del seu nét, però si a més a més aquesta àvia és Montserrat Carulla, l’espectacle esdevé indispensable de cop. L’obra brinda al públic una ocasió d’or per gaudir de la Carulla en estat pur, en un paper a mida que li ha tallat el seu fill, Roger Peña, i que interpreta al costat del seu nét, Aleix Peña. Una comèdia doblement familiar.
Preu: Entrada general: 19 euros
Venda d’entrades
Dossier de l’espectacle, fotos i vídeo

estupids22 de novembre de 2014 – 21h. – Teatre Auditori Narcís Masferrer
“Estúpids”, amb Ferran Rañé
Es tracta d’un intel·ligent, divertit i explosiu assaig sobre l’estupidesa, que qualifica els estúpids com un grup poderós. Aquest espectacle es va inspirar en “Les lleis fonamentals de l’estupidesa humana”, que Carlo Maria Cipolla (1922-2000) va publicar al 1988. Es tracta d’un intel·ligent, divertit i explosiu assaig sobre l’estupidesa, que qualifica els estúpids com un grup més poderós que grans organitzacions com la Màfia o el Complexa Militar Industrial (MIC)… Un grup, els estúpids, que sense reglaments ni líders, aconsegueix efectes devastadors per a la nostra societat.
Parteix d’una conferència itinerant sobre l’estupidesa que imparteix un prestigiós professor. Però avui el professor arriba tard. En Lluís Guiu, l’esborra-pissarres professional (i home-per-a-tot del Professor), s’oferirà a començar ell mateix la conferencia que coneix de memòria
Preu: Entrada general: 12 euros | Reduïda: 10 euros
Venda d’entrades (i abonaments)
Dossier de l’espectacle

23 de novembre – 18h. – Teatre Auditori Narcís Masferrerconcert_de_cobla
Concert de Cobla “La Principal, d’un arbre amunt”- La Principal de la Bisbal
Aquest espectacle parla de les persones que fan un camí vital i el veuen consolidat, com la pròpia formació sardanística. Dels músics més importants, dels directors més aclamats, i també del públic que escolta. Elena Martinell, actriu i soprano, ens anirà explicant un text escrit pel gironí Roger Costa ­‐Pau, i la cobla Principal de la Bisbal hi posarà la banda sonora. Música molt nostra amb els autors catalans més preuats. Amb textos del poeta Roger Costa ‐Pau, direcció escènica compartida de Meritxell Yanes i Elena Martinell, escenografia de David Faüchs i arranjaments i direcció musical de Francesc Cassú, l’espectacle esdevé una aposta diferent, un marc no convencional. No és un concert de cobla, no és un musical, no és una obra de teatre…
És “La Principal, d’un arbre amunt”.
Preu: Entrada general: 15 euros | Reduïda: 10 euros
Al finalitzar l’espectacle, l’Agrupació Amics de la Sardana ofereix un refrigeri
Venda d’entrades
Dossier de l’espectacle

diesfelic“Els dies feliços”, amb Emma Vilarasau
(“Oh, les beaux jours!”) de Samuel Beckett, amb Emma Vilarasau com a “Winnie” i “Òscar Molina”, com a “Willie”.

Direcció de Sergi Belbel.
Una producció del Teatre Lliure
Història al voltant d’una dona poderosa, optimista, vital, commovedora. Segons el director, un d’aquells textos per ser representat cada cinc o deu anys, i sempre amb significats imprevisibles: personatges desposseïts, desarrelats, desnonats… i ben visibles.
Preu: Entrada general: 18 euros | Reduïda: 15 euros
Venda d’entrades i abonaments

Venda d’entrades i abonaments: https://www.codetickets.com/teatre-auditori-narcÍs-masferrer/ca/web/4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.