Exposició pictòrica de M. Carmen Sans

Exposició pictòrica de M. Carmen Sans

 

50862d360e6387cee5e1016764b5d36d_L

Del 20 de setembre al 12 d’octubre al Castell de Benedormiens

 

Exposició pictòrica amb 44 obres de l’artista M. Carmen Sans al Castell de Benedormies de Castell d’Aro, del 20 de setembre al 12 d’octubre. La mostra, organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, es pot visitar en entrada lliure i gratuïta, de dimarts a divendres (17-20 h) i els caps de setmana (11-13 h i 17-20 h). 

La inauguració és dissabte 20 de setembre amb un doble acte: primer se celebra la tercera i darrera sessió del nou cicle d’estiu de recitals poètics Entre el mar i les muses-Poesia a la Vall d’Aro (18 h), impulsat per la Biblioteca Mercè Rodoreda, amb la proposta Les flors de la Rodoreda, a càrrec dels poetes Lluís Lucero i Carme Rovira amb la col·laboració de la soprano Roser Costa. I tot seguit, la presentació d’exposició de quadres (19 h).

La mostra dóna continuïtat al cicle d’activitats plàstiques anuals al castell, on de manera simultània, a la planta superior, s’ofereix un espai expositiu permanent amb una selecció del fons d’art municipal, configurat per les obres que han donat els artistes que hi ha exposat durant tres dècades; i també pel projecte artístic commemoratiu del quinzè aniversari del Museu de la Nina de Castell d’Aro: la personalització que dotze artistes de renom van fer de la figura de la nina tradicional catalana La Pepa, en mesures humanes.

Alhora, fins al 16 de gener de 2015 es post visitar al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, la mostra escultòrica a l’aire lliure, Voluntat de sort, d’Alberto Gómez Ascaso, amb 16 peces de gran format. L’exposició al parc es pot visitar en horari d’estiu (7-21 h de juliol a setembre) o de tardor-hivern (8-18 h d’octubre a gener). Les properes mostres al castell són: Isidre Vilaseca – Retrospectiva (18 octubre-9 novembre), Quimeta Serra, ceeràmica (15 novembre-8 de desembre), i Cicle de Nadal (21desembre-6 gener).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.