Últimes visites en família a l’Espai Carmen Thyssen

Últimes visites en família a l’Espai Carmen Thyssen

 

visites_familiars_web-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Els dissabtes 6 i 13 de setembre són la darrera oportunitat de fer una visita en família a l’exposició L’ideal en el paisatge. De Meifrèn a Matisse i Gontxarova. Col·lecció Carmen Thyssen.
Un dels èxits d’aquesta temporada a l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols han estat les visites guiades familiars, un recorregut pensat especialment per a que, petits i grans, visitin junts l’exposició.
Aquestes visites són els dissabtes a les 18 hores i s’hi accedeix amb reserva prèvia (turisme@guixols.cat o bé al 972 820 051).
L’activitat lliga amb una altra proposta que , també, s’ha presentat per primer cop aquest any. Es tracta del Taller de l’artista, un àmbit educatiu i lúdic on s’interacciona amb l’exposició pintant fragments de quadres i on s’experimenta amb els colors.
Coincidint amb l’inici del curs escolar, dilluns dia 15 de setembre, comencen les visites dels centres escolars, disponibles fins el tancament de l’exposició el 19 d’octubre. Aquesta tardor, és previst que visitin l’exposició al voltant de dos milers d’alumnes dels centres gironins.
A banda del seu interès pedagògic, aquestes visites escolars tenen avantatges.
Presentant una entrada de ‘visita escolar’ a l’exposició L’ideal en el paisatge. De Meifrèn a Matisse i Gontxarova s’obtenen dues entrades a preu reduït , més una entrada infantil gratuïta. Així, els nois i noies poden compartir l’experiència amb pares, familiars, amics, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.