Burruezo actua a Sant Feliu amb Ara Malikian i Carabén

Burruezo actua a Sant Feliu amb Ara Malikian i Carabén

 

http://www.elpunt.cat

Segons Informa El Punt Avui Ara fa dos anys, Pedro Burruezo & Bohèmia Camerata ja van presentar al Festival de la Porta Ferrada el seu disc Misticísssimus, una revisió lliure i argumentada de les tradicions musicals cristiana, àrab i jueva a la península Ibèrica durant l’edat mitjana, entre el llegat del místics del sufisme, els trobadors i les cançons sefardites. Avui, Burruezo presentarà en el festival l’ampliació d’aquell projecte, Misticísssimus Coralliummm, amb un concert especial que tindrà lloc a l’església del monestir de Sant Feliu de Guíxols (22.30 h, 15 i 25 euros).

A més dels sis músics de la Bohèmia Camerata i dels cantants de la coral Cypsella de Sant Feliu, dirigida per Monti Galdón –formació vocal que ja ha presentat aquest repertori en diversos concerts i també n’ha gravat el disc corresponent–, avui el concert inclourà tres convidats especials: el multiinstrumentista sudanès Wafir S. Gibril, exmembre de Radio Tarifa; el violinista d’origen armeni Ara Malikian –que just ahir a la nit va tocar a la Porta Ferrada amb la Simfònica del Vallès– i, com a presència més sorprenent en aquest context, David Carabén, el cantant de Mishima. En total, avui hi haurà més de cinquanta músics a l’escenari.

Pedro Burruezo, músic pioner en les fusions sonores transculturals amb els referencials Claustrofobia, resideix des de fa uns anys a Sant Feliu de Guíxols, on ha gestat aquest Misticísssimus Coralliummm, que també és la base de la pel·lícula documental Les 3 vides de Pedro Burruezo, dirigida per José López per a Verne Films, com a balanç provisional d’una obra única.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.