13è Concurs de Còmic de Castell-Platja d’Aro

13è Concurs de Còmic de Castell-Platja d’Aro

 

fc50ce82f09f85f3c2e508b03860412c_L

Del 20 al 31 d’octubre en tira còmica, historieta i animació

 

L’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, convoca mitjançant la Biblioteca M. Rodoreda (BMR) el 13è Concurs de Còmic (pdf), obert a tothom, en tres categories: infantil (9-12 anys), joves (13-16 anys), i adults (a partir de 17 anys); i única modalitat en animació. El termini de presentació d’originals és del 20 al 31 d’octubre d’enguany. La convocatòria dóna continuïtat a l’aposta de la biblioteca per aquesta modalitat artística, ja que durant el curs escolar s’hi desenvolupa setmanalment un taller de còmic per a joves. 

El tema del concurs és lliure, i els treballs inèdits, i no premiats en cap altre concurs. Els diàlegs poden ser en català o castellà, i la tècnica també és lliure. Hi ha tres modalitats: tira còmica (de 2 a 4 vinyetes), historieta (a partir de 5 vinyetes i fins a tres fulls DIN-A4 en els categories infantils i juvenils, i entre 3 i 6 fulls com a màxim en la categoria d’adults), i animació (2D, 3D, flash, stop motion, claymotion… amb una extensió de 15 segons fins a 4 minuts).

La participació en el concurs pot ser individual o a dues mans, i cada participant o equip pot presentar un màxim d’una obra per a cada modalitat del concurs. Els premis, valorats en conjunt en gairebé 1.200 euros, es lliuren el 21 de desembre al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, i l’exposició de les obres participants al concurs, del 2 al 31 de gener de 2015, a la mateixa biblioteca. També està vigent –fins al 31 d’octubre d’enguany- la tercera edició del Premi Jordi Comas de Recerca Local (pdf) al millor projecte inèdit d’investigació sobre el municipi, dotat amb 3.000 euros i amb la possibilitat de publicació del treball.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.