Cala del Pi estrena el seu ‘Cabaret Tropicana’

Cala del Pi estrena el seu ‘Cabaret Tropicana’

 

Platja d'Aro. Hotel

Segons Informa El Punt Avui El Sallés Hotel & SPA Cala del Pi,de Platja d’Aro, estrena avui una nova programació de sopars espectacle, titulada Cabaret Tropicana, que tindrà lloc tots els dimecres fins al 3 de setembre. La companyia de l’artista cubà Ulises Ordúñez, que ja hi va presentar l’any passat Belle Époque. Cuina & Cabaret, torna ara amb aquest espectacle que evoca el mític Cabaret Tropicana de l’Havana, fundat el 1939, per on van passar grans artistes de la talla de Nat King Cole, Bola de Nieve, Joséphine Baker, Celia Cruz, Omara Portuondo, etc.

A més, Enric Herce, el xef del restaurant de l’hotel, Rosa dels Vents, ha preparat per a aquests sopars espectacle un menú inspirat per la llarga relació històrica entre Cuba i Catalunya, amb receptes extretes fidelment del llibre Nuevo manual de la cocinera catalana y cubana, publicat a l’Havana el 1858 i escrit pel català Joan Cabrisas, que va ser cuiner de la fonda de Los Tres Reyes, la més famosa del Buenos Aires colonial, a principi del segle XIX.

Ulises Ordúñez, baríton cubà que treballa des de fa molts anys a Catalunya, actuarà en aquest “viatge gastronòmic i musical al tròpic cubà” amb els cantants Mario de la Vega, Bàrbara Pérez i Lorena Blanco, i els ballarins Yamira Sánchez (coreògrafa) i Armando Chávez, que escenificaran un gran espectacle basat en els ritmes del Carib. El telèfon d’informació i reserves és el 972 82 84 29.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.