Exposició d’Art Cinètic i Constructivista

Exposició d’Art Cinètic i Constructivista

 

580ec6e22c8909e49df20c679c74d1c3_L

Del 2 d’agost al 14 de setembre al Castell de Benedormiens

 

Exposició d’Art Cinètic i Constructivista (pdf) al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, del 2 d’agost al 14 de setembre, amb obres de Joan Puig Manera, Alberto Fabra i Josep Navarrro Vives. La mostra, organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, s’inaugura el dissabte 2 d’agost (20 h) i es pot visitar en entrada lliure i gratuïta, de dimarts a divendres (18-22 h) i els caps de setmana (11-13 h i 18-22 h).  

L’art cinètic, que té entre els seus punts d’origen el constructivisme, és un corrent artístic basat en l’estètica del moviment i la realitat. Els artistes interactuen amb l’espectador a través de noves il·lusions òptiques en continu moviment. La mostra dóna continuïtat al cicle d’activitats plàstiques d’estiu al Castell, on de manera simultània a la planta superior, s’ofereix un espai expositiu permanent amb una selecció del fons d’art municipal i per al projecte artístic commemoratiu del quinzè aniversari del Museu de la Nina de Castell d’Aro.

Alhora, fins al 16 de gener es post visitar al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, la mostra a l’aire lliure, Voluntat de sort, d’Alberto Gómez Ascaso: 16 peces de gran format, majoritàriament de polièster i fibra de vidre. L’exposició al parc es pot visitar en horari d’estiu (7-21 h de juliol a setembre) o de tardor-hivern (8-18 h d’octubre a gener). L’activitat plàstica d’enguany promoguda des de l’ajuntament es completa els propers mesos al castell amb les exposicions M. Carmen Sans, pintura (20 setembre-12 octubre), Isidre Vilaseca – Retrospectiva (18 octubre-9 novembre), Quimeta Serra, ceràmica (15 novembre-8 de desembre), i Cicle de Nadal (21desembre-6 gener).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.