Cicle d’estiu de cantades d’havaneres

Cicle d’estiu de cantades d’havaneres

 

54e18e61193ec51e66c99052eae28775_L

Dissabtes 19 i 26 de juliol · 9, 23 i 30 d’agost

 

La regidoria de turisme de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro ha programat una nova edició del cicle d’activitats musicals d’estiu, que inclou cinc cantades d’havaneres diversos dissabtes de juliol i agost (22.30 h · gratuït). Hi actuen Els Pescadors de L’Escala (19 de juliol · Plaça Sant Pol, S’Agaró), Arjau (26 de juliol · Plaça Poeta Sitjar, Castell d’Aro), Ultramar (9 d’agost · Plaça Sant Pol, S’Agaró), Barca de Mitjana (23 d’agost · Plaça Poeta Sitjar, Castell d’Aro); i La Taverna (30 d’agost · Plaça Hipòlit Centeno, Platja d’Aro). 

El cicle també ha programat tres audicions de sardanes a la Plaça Major de Platja d’Aro amb les cobles Ciutat de Girona (dimarts 15 de juliol · 22 h), La Flama de Farners (dimarts 5 d’agost · 22 h) i La Bisbal Jove (divendres 15 d’agost · 20 h); i dos concerts del Festival de Guitarra de Girona 2014 a l’Església de Santa Maria de Platja d’Aro: Quartet Miquel Llobet de guitarra clàssica (divendres 8 d’agost); i Pedro Navarro amb l’espectacle de guitarra flamenca Dedos con duende (dissabte 16 d’agost).

A nivell musical aquest estiu, també es pot gaudir del 17è Festival Nits de Jazz, cada divendres de l’11 de juliol al 29 d’agost (23 h) a la zona de Cavall Bernat de la Platja d’Aro, i dels diversos concerts de la Festa Major de Platja d’Aro a la Plaça del Mil·lenari, del 14 al 17 d’agost, amb Els Montgrins, The Penguins, All Star Karaole, Montreal 76, Els Pets, Abbey Road i Willy & The Poorboys.

Del 21 al 23 d’agost és el torn del festival de rock Desemboca a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro: The Limboos, Flamingo Tours, The Educators, Go! Zilla, Novedades Carminha, Dirty Rockets, Shake! i The Excitements. Pren el relleu la Festa Major de Castell d’Aro del 5 al 10 de setembre: La Loca Histeria, Smoking Stones, La Selvatana i Di-Versiones. Clou l’estiu musical el 2n FestiSurf Costa Brava dedicat al surf-rock, a la zona de Riuet de la Platja Gran el dissabte 20 de setembre: Redneck Surfers, The Barbwires, Mossèn Bramit Morea i Els Morts i Messer Chups.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.