17è Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro

17è Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro

 

dcaeef4c16b8a8dd2169c4e6191f97b9_L

Cada divendres de l’11 de juliol al 29 d’agost a la Platja Gran

 

Dissetena edició del Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro (web), amb un programa de vuit concerts gratuïts, cada divendres de l’11 de juliol al 29 d’agost (23 h), a la Platja Gran (Cavall Bernat). Organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, presenta una proposta eclèctica que aposta per les principals formacions del panorama del jazz català, però que alhora també s’obre a artistes internacionals; i també als estils musicals que fan frontera amb el jazz i el complementen –gospel, swing, soul, blues, musicals-. 

El festival, presenta un cartell format per Farràs-Romaní Hot Jazz Cats (11 de juliol); Capi’s Soul Jazz Band (18 de juliol); Coolcat & Combo (25 de juliol), Times Square Orchestra (1 d’agost); Divinas & Band (8 d’agost); Orlando “Maraca” i Ramon Valle Latin Jazz Quintet (15 d’agost); Barcelona Gospel Messengers (22 d’agost); i Barcelona Big Blues Band & Dani Nel·lo (29 d’agost).

S’hi esperen els 20.000 espectadors d’edicions anteriors, xifra que el consolida com una de les propostes més fresques, dinàmiques, de qualitat i amb èxit de públic a l’estiu de la Costa Brava. De bell nou, la gratuïtat de la proposta inclou també el servei de 1.000 cadires per al públic assistent. Aquesta edició està apadrinada pel músic Manu Guix, que presenta el festival abans de la primera actuació, el proper 11 de juliol.

Inaugura l’edició d’enguany Farràs-Romaní Hot Jazz Cats amb un concert de jazz clàssic ple de sentiment, expressió i escalfor, lligat indissolublement al ball. Un homenatge a la manera més genuïna de fer música dels orígens del jazz amb Josep M. Farràs –trompeta-, Oriol Romaní –clarinet-, Albert Romaní –guitarra-, i Queralt Camps –contrabaix-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.