Amarende, 13th Magic Skull i 22 Strings Quartet, en el Festival de Guitarra

Amarende, 13th Magic Skull i 22 Strings Quartet, en el Festival de Guitarra

 

Música. El grup 13th

Segons Informa El Punt Avui Són més de deu anys oferint el protagonisme absolut a un dels instruments més versàtils que hi ha: la guitarra. Una dècada que ha donat per a molt, en què guitarristes dels cinc continents, inclosos els gironins, han actuat per promocionar el que està considerat l’instrument més popular.

L’onzena edició del Festival de Guitarra de Girona, que se celebrarà del 13 de juny al 16 d’agost, encara estendrà més la seva repercussió i, a més de la capital gironina, els organitzadors han programat dos Guitar Weekend, un a Platja d’Aro (13-14 de juny) i un altre a Llançà (25-26 de juliol), a més de les habituals extensions a Palamós, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro. “L’objectiu principal és apropar la guitarra a nous públics, i és per això que hem volgut provar una nova experiència amb els Guitar Weekend i esforçar-nos per mantenir la gratuïtat a la majoria dels concerts de Girona ciutat”, destaca Josep Manzano, director del festival.

En total, el festival ha programat una vintena de concerts només a Girona i Salt. El concert inaugural, de caràcter solidari, a benefici del Banc dels Aliments, tindrà lloc el 10 de juliol a la plaça del Pou Rodó. A continuació, entre altres actuacions destaquen les de 13th Magic Skull i el seu surf rock (12 de juliol, al + Cub), 22 Strings Quartet (16 de juliol, a la Casa de Cultura), els Hermanos Cuenca oferint Paisajes de Andalucía (24 de juliol, a la Casa de Cultura) i Amarende homenatjant Paco de Lucía (25 de juliol, a La Gorga de Palamós).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.