Toni Sala, escriptor “De capçalera” a Sant Feliu de Guíxols

Toni Sala, escriptor “De capçalera” a Sant Feliu de Guíxols

 

Toni-sala-agost-2011

Dissabte 31 de maig

  • Presentació del llibre “Els nois”, de Toni Sala; presentació del projecte DE CAPÇALERA
  • A les 20 h. a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
  • A càrrec de Narcís Comadira, escriptor. Amb la presència de l’autor, dels membres del Club de Lectura de la Biblioteca de Sant Feliu.
  • Presentació del projecte DE CAPÇALERA en què es vincula Toni Sala a la Biblioteca guixolenca.

Aquest 31 de maig, a les 7 de la tarda, es presenta oficialment a Sant Feliu de Guíxols el projecte “De Capçalera”, on l’escriptor Toni Sala i la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de la ciutat enforteixen els seus vincles al voltant de la literatura i la cultura. Aquest acte servirà també per presentar a la ciutat la seva darrera novel•la, “Els nois”, publicada per l’Altra Editorial i que ha rebut elogioses crítiques. La presentació anirà a càrrec del poeta Narcís Comadira i comptarà amb la presència dels membres del Club de lectura de la Biblioteca, així com d’Eugènia Broggi, editoria de L’Altra Editorial, i de la cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat, Carme Fenoll.

Sala, nascut a Sant Feliu de Guíxols l’any 1969, és una de les veus destacades del panorama literari català de l’actualitat. Amb una quinzena d’obres publicades, ja siguin novel•les o relats, més altres obres d’assaig i estudis de clàssics de la literatura catalana que són referència de lectura per als estudiants de Batxillerat, ha esdevingut un autor de prestigi i amb una trajectòria consolidada.

Els escriptors i les biblioteques tenen una llarga tradició fraternal i no només perquè aquests serveis disposin de les obres dels autors: des de fa anys són aliats en les presentacions de llibres, xerrades, clubs de lectura, col•laboracions de promoció mútues,… A través del projecte De Capçalera, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols vol, d’una banda, destacar i reconèixer aquest tàndem entre la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit i l’escriptor Toni Sala i, de l’altra, establir noves accions per a fer créixer aquesta relació. A la Biblioteca trobeu ja totes les seves obres en un lloc destacat; alhora, està ampliant i actualitzant l’article de Toni Sala a la Viquipèdia en català i en altres idiomes i a partir d’aquest estiu l’escriptor serà el conductor del Club de lectura de la Biblioteca. Es preveuen més xerrades i col•laboracions al llarg de l’any.

Sant Feliu de Guíxols és una de les 30 poblacions catalanes que han estat triades a participar en aquest projecte De Capçalera, promogut pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya juntament amb la Institució de les Lletres Catalanes i amb la col•laboració de l’Institut Català de les Dones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.