BLUES METAL I CONFERÈNCIA A LA CASA IRLA

BLUES METAL I CONFERÈNCIA A LA CASA IRLA

 

BLUESMETAL-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Divendres, 23 de maig, a les 22:30 h. torna a Casa Irla Blues Metal, una de les bandes més consolidades, reconegudes i espectaculars del país. Formada ara fa uns vint anys per Emili Baleriola —un dels guitarristes més importants i reconeguts a Europa—, Xavier Monfort —un dels baixistes amb més talent i espectacularitat del mercat— i l’inseparable Xavier Casals a la bateria. Tornen junts, com cada primavera, a despertar «la bèstia».
Blues Metal es passejarà per un ampli repertori, mai exempt de novetats. Des de tranquils temes latin (Jobim, Vinicious, Djaban) fins a temes d’onda blues (Sonny, Rollins, Parker, Kern), passant per camins més festius (Quincy Jones, Herbie Hancok. Mancini) i temes de jazz-rock (Corea, R. Ford)… i també una gran col·lecció de temes propis que completaran el concert. Hi haurà servei de bar i entrepans.

XERRADA DE L’HISTORIADOR JOAN B. CULLA
Dissabte, 24 de maig a les 19:00 h., conferencia “El paper d’ERC en el procés cap a la independència. La visió d’un historiador” a càrrec de Joan B. Culla que analitzarà el paper que la formació republicana ha jugat en el procés de Catalunya cap a la independència, “de dels inicis de la democràcia amb Heribert Barrera al capdavant del partit fins al lideratge ferm i clar de l’actual direcció amb Oriol Junqueras i Marta Rovira”.
Joan B. Culla és historiador i escriptor. Doctorat en Història Contemporània per la
UB (1985), des del 1977 és professor d’Història Contemporània a la UAB.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.