L’ART DE FER RIURE, JOAN PERA A SFG

L’ART DE FER RIURE, JOAN PERA A SFG

 

joan-pera-1200x800-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Joan Pera celebra amb el seu públic 50 anys de professió amb la gira “La gira de Fer riure és un art” que ja ha començat a rodar. Aquest mes de maig, Joan Pera ja ha començat a actuar amb una gran afluència de públic per diversos escenaris després de les 9 funcions d’inici al Teatre Condal de Barcelona per Setmana Santa i que s’obria a Figueres, Balaguer, El Prat de Llobregat, Molins de Rei, Porqueres i, ara, a punt per fer-ho en el Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols Sant Feliu de Guíxols, el proper diumenge a les 7 del vespre dins de la programació del “Guíxols Escena” 2014. Les entrades es poden adquirir anticipadament, al preu de 17 euros o bé 14 euros la reduïda, a l’Oficina de Turisme.
Sota la direcció de Martí Torras, el reconegut artista ofereix un espectacle únic per celebrar 50 anys de professió. I ho vol fer al costat del seu estimat públic, aquells que no l’ha abandonat al llarg d’aquest camí ple d’èxits que tots recordem, com “La Extraña Pareja”, “Òscar. Una maleta, dues maletes, tres maletes” o “La doble vida d’en John”, per exemple, en obres corals, i “El show de Joan Pera”, “La Glòria del mercat” o “Joan Pera, Capri” com a monologuista.
50 anys al llarg dels quals ha actuat en 5.765 funcions i ha acumulat més de 2.700.000 espectadors, sumant les 17 produccions de Focus a les que ha participat. Xifres que seguiran augmentant.
En l’espectacle, Joan Pera és un conferenciant, un gran actor en el món de la comèdia que explica com és l’art de fer riure: per què riem, de què riem, com riem, quan riem, on riem, de qui riem…
“Fer riure és un art” ve a ser una “masterclass”, una conferència, farcida de relats de l’ experiència del còmic als escenaris, de noves anècdotes divertides, amb un únic interès: fer riure.
Sol a l’escenari, en Joan Pera presenta un soliloqui únic, un monòleg que s’inspira en la millor comèdia francesa i l’acosta al nostre particular sentit de l’humor. Disseccionarà amb molt d’humor alguns dels passatges que la vida quotidiana regala, i es preguntarà fins a quin punt el comediant perd la seva dignitat sovint per fer-nos riure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.