DEL TEATRE LLIURE AL MUNICIPAL DE SFG

DEL TEATRE LLIURE AL MUNICIPAL DE SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu El diumenge, 4 de maig a les 7 de la tarda, al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu, en el marc del “Guíxols Escena”, es representa l’obra “Afterplay”, de Brian Friel, dirigida per Imma Colomer i interpretada per Fina Rius i Toni Sevilla, actriu i actor mediàtics per les seves aparicions en les sèries de TV3 i una obra nominada als premis Butaca-2013.
El títol és de difícil traducció pels possibles significats que té en llengua anglesa. Aquestes possibilitats de traducció enriqueixen el significat. Però, si ho traduïm literalment com a “Després de la representació” suggereix que després de la representació ve la crua realitat, el dia a dia, aquella inquietant pregunta: i ara, què?
L’obra es va estrenar a Londres el 2002. És una filigrana. Avança amb una delicadesa i precisió afinadíssima. És la trobada de dos personatges de dues obres de Chejov: la Sònia de “L’oncle Vània” i l’Andrei de “Les tres germanes” vint anys després en un cafè de Moscú. No és rellevant no conèixer aquestes obres. Afterplay està escrita també pels que no saben els antecedents. És la trobada de dues persones que estan soles. La soledat és la protagonista. Aquesta trobada és l’oportunitat de despertar de la hibernació. L’evocació dels fets viscuts forma el canyamàs de la conscienciació del present, dos perdedors. En una trobada els gossos primer s’oloren. Els humans ens mirem als ulls, parlem de les nostres misèries i dels nostres somnis. I el silenci és tan eloqüent com la paraula.
Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme (entrada Monestir) al preu de 12 euros o bé a 10 euros la reduïda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.