DIBUIX-ARTS PLÀSTIQUES A L’IES SANT ELM

DIBUIX-ARTS PLÀSTIQUES A L’IES SANT ELM

Segons Informa Radio Sant Feliu L’IES Sant Elm oferirà el curs vinent 2014-2015,  dins del batxillerat d’Art,  la via de Dibuix i Arts plàstiques.
En aquestes mateixes dates de l’any 2012,  ja va aconseguir la incorporació, en la ja consolidada assignatura del batxillerat artístic, la via d’Arts Escèniques i Música, que quedarà completada  amb aquesta nova via de Dibuix i Arts plàstiques, disposant així de tots els batxillerats que es poden oferir a Catalunya a més dels bàsic (Ciències i Tecnologia així com el de Socials i Humanitats).
La primera de les dues vies del batxillerat d’Art (Arts escèniques i Música) es va començar a impartir a l’inici del curs 2013-2013, quan només s’impartia a Girona i La Bisbal, un treball que el director atribuïa a les professores de música i dibuix del propi centre, que es varen encarregar de donar forma al projecte que va comptar amb la complicitat de l’Escola Municipal de Música, a través d’un conveni, i del C.E. Montclar, per tal de donar sortides professionals com ara música i dansa així com accedir  a la universitat per estudiar qualsevol assignatura de les branques d’Art i Humanitats i estudis de Ciències Socials i Jurídiques com serien Història, Periodisme, història de l’Art o Treballs o bé qualsevol carrera de lletres per a les quals es pot utilitzar aquesta via.
L’IES Sant  Elm continua assolint, doncs,importants fites per tal d’oferir un ventall de possibilitats als seus alumnes, malgrat les retallades que l’educació està patint a tot el país, la qual cosa evita que els alumnes de Sant Feliu s’hagin de desplaçar a Girona o bé a La Bisbal.
L’assignatura pendent del centre és la seva remodelació o bé la reivindicada construcció d’un nou institut al sector Gaziel (cal encara fer la cessió dels terrenys per part de l’Ajuntament a la Generalitat), que el faria més proper, milloraria la tasca dels professors i les condicions de treball dels 400 alumnes que acull aquest centre construït fa més de 50 anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.