BLUES I JAZZ A LA CASA IRLA

BLUES I JAZZ A LA CASA IRLA

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest cap de setmana a la Casa Irla els amants de la música negra hi tenen dues cites. Aquest divendres, 14 de març a les 22:30 h. hi actuarà el duet PEXSOMBLUES, format per Eduard Carreras (guitarra) i Xarli Salas (baix), continuadors de “Border Line Blues Band” i , encara abans “ Blues de Rostoll”. Obren plegats, una nova etapa que constarà d’un primer treball discogràfic  del qual presentaran alguns dels seus temes.
En definitiva, “La nit més negra”, és un recorregut apassionant per la història del blues amb tocs de bon humor i bona música. Entrada gratuïta.

PETROS KLAMPANIS CONTEXTUAL TRIO
La banda novaiorquesa de jazz  hi actua aquest dissabte, 15 de març a les 22:30 h.
El grup, esta format per tres joves músics procedents de Nova York i que es troben fent una gira pel nostre país. S’ha presentat l’oportunitat d’oferir bon concert d’aquests músics americans: Gilad Hekselman (guitarra), Bodek Janke (bateria i percussió) i Petros Klampanis (baix i veu) que aporten una combinació de paisatges i contextos sonors que co-existeixen, conversen, interactuen i alternen.
Les composicions d’en Petros coquetegen amb el nou jazz de Nova York, deriven la seva sensibilitat des del romanticisme i estan fortament influenciades per la nostàlgia de la tradició musical de la Mediterrània Oriental.
Entrada 6 €.
Les entrades es podran comprar el mateix dia del concert a taquilla.
Més informació al nostre web https://sites.google.com/site/casairla/ o bé trucant al telèfon: 972.11.74.39

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.