VALGA’M DÉU, QUINA FAMÍLIA! AL TAM

VALGA’M DÉU, QUINA FAMÍLIA! AL TAM

Segons Informa Radio Sant Feliu Després que el passat 15 de desembre de 2013 es presentés en qualitat de pre-estrena al local de C.E. Montclar de la nostra ciutat per part de la secció teatral imagina’teatre d’aquesta entitat la comèdia Valga’m Déu,quina família!, amb gran èxit de públic i de representació, ara aquesta peça teatral serà representada al públic guixolenc, aquest diumenge dia 9 de març a les 18 hores al Teatre Auditori Narcís Masferrer.
Es tracta d’una divertida comèdia escrita per Casimir Segura Chaure, director del grup, amb els embolics d’un matrimoni amb un fill, una filla i un gendre, on cada un tira pel seu cantó  fins que la situació es fa insostenible, amb l’ajut també d’un secretari, la minyona, el metge de la família, dues veïnes , un notari i els dos simbolismes del Be i el Mal, muntant en conjunt unes situacions divertides interpretades  per: Maria  Eugènia Otero, Lolita Montalban, Jordi Calafell, Álex Diz, Mercè Vélez, Joan Bolaño, Marta Figueras, Rosa Maria Rosell, Jeroni Ontiveros, Sofia Sáiz, Josep Maria Isern i  Llorenç Diaz, ajudats entre bastidors per: Isabel Prunés com a producció i  traspunt,  Enric Gui i Joan Guirado com a assistents de diàlegs,  control tècnic d’Albert Gallego,  música de Carles Segura,  disseny i fotografia d’ Ana Esteban, ajudant de direcció  Joan Bolaño i  la direcció de Casimir Segura.
Dues hores de diversió on el públic assistent pot gaudir plenament de la representació i de les escenes divertides que els intèrprets posen dalt l’escenari.
En aquesta ocasió la recaptació que se’n derivi de la posada en escena de l’obra Valga’m Déu, quina família! del diumenge dia 9 de març serà a favor de l’Associació EMAD SANT FELIU de Malalts d’Alzheimer. El preu de l’entrada serà de  6 euros. Les entrades numerades i de la fila 0 es poden adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme i també una hora abans a la taquilla del teatre.el dia de la representació

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.