XERRADA, CECÍLIA JORI A LA BIBLIOTECA

XERRADA, CECÍLIA JORI A LA BIBLIOTECA

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest dijous, 6 de febrer, a les 7 de la tarda, Cecília Jori oferirà una xerrada sobre els  Poliedres Regulars o Sòlids Platònics, En la promoció es destaca que “hi ha salut allà on l’energia flueix lliure i sense impediments en tot l’organisme i la seva distribució és adequada. En canvi, en la malaltia, l’energia és escassa o està mal distribuïda i flueix amb entrebancs.
Els Poliedres Regulars o Sòlids Platònics tenen la capacitat de ressonar amb el camp energètic humà i de transmetre-li informació. Amb els poliedres podem detectar les zones desequilibrades i harmonitzar-les per tal que l’energia flueixi de manera natural.
La teràpia amb poliedres és suau, relaxant i agradable. Alhora, el seu camp d’acció és molt profund, perquè arriba a la mateixa estructura de la cèl·lula, a la que transmet patrons d’equilibri i salut.
Cecília Jori Coll ha treballat més de 30 anys en el camp de l’educació: Infants amb diversos tipus de discapacitat; Educació Infantil; Educació Ambiental amb alumnes d’ESO i Batxillerat, i també amb adults.
Ha complementat el seu treball educatiu amb la pràctica d’algunes teràpies holístiques: Massatge Sensitiu; Flors de Bach i Elixirs Florals ; Sanació amb els Poliedres Regulars i PsychoEnergètica.
Diploma de Mestra  d’Infantil i Primària  per la UB de Barcelona; Diploma de l’Escola d’Educadors Especialitzats de Barcelona;  Postgrau d’Educació Ambiental  UAB ; formació en Psicoteràpia Humanista ; Massatge Sensitiu ; Filosofia Perenne ; Reiki; Flors de Bach i Elixirs Florals; Sanació amb els Poliedres Regulars ; PsychoEnergetics, entre altres disciplines.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.