XARXA SOLIDÀRIA I BURRUEZO A CASA IRLA

XARXA SOLIDÀRIA I BURRUEZO A CASA IRLA

Segons Informa Radio Sant Feliu La Casa Irla acollirà aquest cap de setmana dos esdeveniments amb una temàtica diferent. Per una banda, un acte de Xarxa Solidària de Sant Feliu i, per l’altra, la projecció d’una pel·lícula sobre Pedro Burruezo.

DIVENDRES XERRADES DE XARXA SOLIDÀRIA
Aquest divendres, 31 de gener, a les 20:00 h. Xarxa Solidària organitza unes xerrades sobre les estades solidàries que els cooperants del col·lectiu varen viure l’any passat a Moçambic, Equador, Filipines i El Salvador.
Si voleu conèixer els projectes de cooperació per al desenvolupament que Xarxa Solidària porta a terme en aquests països, els podeu escoltar, en primera persona,  amb la presència dels que hi ha treballat.

LAS TRES VIDAS DE PEDRO BURRUEZO
Aquest dissabte dia 1 de febrer a les 19 h a la Casa Irla es projectarà el film “Las tres vidas de Pedro Burruezo” Música, Ecologia i Misticisme.
Es tracta d’una  pel·lícula dirigida per José López, que recerca en la música, l’ecoactivisme i la via espiritual de Pedro Burruezo, amb un missatge espiritual, transgressor de profund calat. Produït per Verne Films i amb fotografia de Manu Mira, porta per subtítol «Música, Ecologia, Misticisme».
El film conté fragments d’un gran concert de Burruezo & Bohèmia Camerata + Coral Cypsella a la sala simfònica de l’Auditori de Barcelona i, també, fragments de concerts de Claustrofòbia (antic grup de Burruezo, avui …gairebé una llegenda) del 1984 i, amb Extraperlo, en el 2010. Està rodat a l’hort de la família Mascots de Sant Feliu de Guíxols, al monestir de la vila i a diferents punts de l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona.
La pel·lícula s’emetrà en versió bilingüe, que respecta l’idioma triat per cada participant, entre els quals hi ha artistes i ecoacitivistes catalans i de la resta de l’Estat: el cineasta Albert Serra, l’actriu Marta Millà, la Monti Galdón (directora de la Coral Cypsella), el crític Jordi Turtós, el rumbero Ramunet, Alberto Guijarro (director de la sala Apolo i del Primavera Sound), el multiinstrumentista Wafir S. Gibril, i molts músics, artistes, crítics, agitadors culturals.
*Entrada 3 euros.
Més informació trucant a la Casa Irla al tel. 972.11.74.39 o adreçant un correu a casa@irla.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.