No More Lies trenca un silenci discogràfic de 9 anys

No More Lies trenca un silenci discogràfic de 9 anys

Segons Informa El Punt Avui No More Lies, l’històric trio de punk-rock de Sant Feliu de Guíxols, publicarà al gener el seu quart disc, In the shade of expectation (BCore), que trenca nou anys de silenci discogràfic i dóna continuïtat a 41º46.5’N 3º1.9’E, el disc que el grup va publicar el 2005, abans d’iniciar l’última gira fins al moment i d’aturar l’activitat durant quatre anys, fins al 2011. Santi Garcia (veu i guitarra), Màxim Triviños (baix) i Roger Ortega (bateria) continuen sent les tres peces inalterables de No More Lies, un grup fundat el 1995 que s’ha convertit en tot un referent del punk-rock i de l’escena alternativa a escala estatal i, fins i tot, internacional. El juny del 2011 el grup es va reunir per tocar a Sant Feliu amb Aina, que van posar com a condició per actuar-hi que es reformés puntualment No More Lies.

Les deu cançons del disc In the shade of expectation es van gravar entre l’estudi que té el grup Biscuit a Sant Pere Molanta (Alt Penedès) i els estudis Ultramarinos Costa Brava que dirigeix Santi Garcia a Sant Feliu. En aquest cas, però, la gravació ha anat a càrrec del seu germà, Víctor Garcia, justament perquè en Santi es pogués centrar més en la veu i en la guitarra. Tot el disc s’ha enregistrat amb guitarra, baix, bateria i veu, sense cap aportació aliena al trio. A més, només hi sonen guitarres i altaveus de vàlvules fets a Catalunya per Alva Guitars i George Tube Amps. El títol del nou disc –editat en vinil, CD i MP3–, In the shade of expectation (a l’ombra de l’expectativa), fa referència, segons Garcia, “a la situació en què estem tots en l’àmbit social i econòmic, però parlant sempre en primera persona del nostre entorn immediat”.

28-1-2014
Data d’edició del disc, que anirà precedit d’un single a Spotify, ‘Spiral desidia‘, a partir del 10 de gener.

Una intensa gira de més de 20 concerts

No More Lies començarà el 31 de gener a Vic una gira que inclourà més de vint concerts fins al maig. Faran dos concerts amb un altre grup de BCore, Encono, els dies 7 i 8 de febrer a Barcelona (Sidecar) i Madrid (Siroco), respectivament, i el 15 de febrer actuaran a la TZVR de Sant Feliu de Guíxols. Del 28 de febrer al 8 de març faran la volta a la Península: Alacant, Màlaga, Sevilla, Lisboa, Pontevedra, Santiago, Bilbao, Saragossa i València.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.