TOP MODEL, UN BON REGAL DE NADAL

TOP MODEL, UN BON REGAL DE NADAL

Segons Informa Radio Sant Feliu El dimecres, 25 de desembre, diada de Nadal, en dues funcions, a les 7 de la tarda i a 2/4 de 10 del vespre,  a l’Auditori Flamingo (antiga sala Las Vegas, els actors Pep Cruz i Jordi Coromina i l’actriu Anna Azcona presenten l’obra-espectacle “Top Model” de l’autor  Sergi Pompermayer.    L’obra ha arribat a les 300 representacions arreu de Catalunya i es representa a Sant Feliu en una de les parades de l’exitosa  gira dels tres actors consagrats que dirigeix el propi Pep Cruz.
En la sinopsi de l’obra, el seu autor comenta que “qui més qui menys té algun problema amb el seu físic que li agradaria canviar. El nostre món ens ha abocat a una preocupació excessiva per la nostra aparença física i, avui en dia, tots volem ser guapos. Molt guapos.  En Pep va ser un dels top models masculins més famós, més guapo  i ben pagat del món de la moda. La seva vida plena de glamour, de desfilades a les principals capitals mundials, de dones de bellesa exuberant, de viatges i diners a cabassos és el que la majoria de nosaltres desitgem, però a en Pep aquesta vida el va abocar a la infelicitat més absoluta. Després de la seva baixada als inferns, en Pep ha trobat el seu camí cap a la felicitat. I és aquí per compartir amb tots nosaltres el seus secrets per trobar la felicitat. O gairebé tots.” Això és TOP MODEL.
Els punts de venda d’entrades són:  www.flamingoauditori.com Discos Sol Negre,  Magatzems Vall de Platja d’Aro,  Ass.Gent Gran St.Feliu i Palamós, Ticketmaster, Atrapalo, i Tr3sC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.