El dissabte a la Casa Irla presentació-recital de la novel·la “El dios de las praderas verdes”

El dissabte a la Casa Irla presentació-recital de la novel·la “El dios de las praderas verdes”

Segons Informa Radio Sant Feliu El dissabte 14 de desembre a la Casa Irla presentació-recital de la nove·la “EL DIOS DE LAS PRADERAS VERDES” de amb la col·laboració de M.Montiel Galdón al piano i Sergi Alpiste al violí.
María José Celemín presentarà la seva novel·la El dios de las praderas verdes oferint un recital amb violí i piano declamant paràgrafs de la mateixa i presentant, alhora, els continguts del llibre. Aquest déu de les praderies verdes representa la bondat i l’autenticitat del cor humà més enllà de dogmes religiosos.
El llibre, a través del personatge de Victòria, descriu escenes en què els personatges actuen a través de les seves emocions, la por, l’enveja i l’amor. Descriu la tradicional societat val·lisoletana verbalitzant, a través del personatge de Vicente, els pensaments més íntims de les actuals elits dirigents. Nova York, com a societat oberta, multicultural i dinàmica, apareix a la novel·la com el contrapunt a la castellanolleonesa. La banca, l’enamorament i els fàrmacs de la medicina convencional són altres escenaris que parlen dels problemes que l’home modern afronta en les societats occidentals.
Acte gratuït.
Més informació trucant a la Casa Irla al tel. 972.11.74.39 o adreçant un correu a casa@irla.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.