Ara Malikian, Moncho i Pep Cruz actuaran al Flamingo

Ara Malikian, Moncho i Pep Cruz actuaran al Flamingo

Segons Informa El Punt Avui L’auditori i sala de festes Flamingo del port vell de Sant Feliu de Guíxols –el local abans conegut com Las Vegas– ja ha estat escenari de diferents espectacles, com ara un festival de guitarra, però aquest Nadal posarà en marxa la seva primera programació regular d’actuacions, amb noms destacats com ara l’actor Pep Cruz, el cantant Moncho, el violinista Ara Malikian i la cantant i ballarina Regina Do Santos. El mateix dia de Nadal s’obrirà aquesta programació amb dues funcions de la comèdia teatral Top model (19 h i 21.30 h), protagonitzada per Pep Cruz, Noël Olivé i Jordi Coromina.

El dissabte 4 de gener hi tindrà lloc un concert de Moncho (23 h), dins la seva gira commemorativa 50 anys de boleros. El dissabte 1 de febrer arribarà al Flamingo un dels espectacles musicals per divertits i imaginatius de les últimes temporades, Pagagnini, a càrrec del violinista Ara Malikian i la companyia Yllana.

El dissabte 15 de febrer actuarà a la sala guixolenca la coral Barcelona Gospel Messengers, que ha assolit força notorietat gràcies al programa Oh happy day de TV3. D’altra banda, també hi ha prevista una gran revetlla de Cap d’Any i, per carnestoltes, l’actuació de Brasil Dancers & Regina Do Santos. Per més endavant també hi ha previstes actuacions de l’humorista i imitador Pep Plaza, Chenoa, Tomeu Penya, Albert Pla, Max Sunyer Trio, The Mamzelles i l’espectacle ¡Muu!2, una sàtira del món de la tauromàquia produïda per Yllana. Les entrades anticipades per als espectacles del Flamingo es poden adquirir a Magatzems Valls, Sol Negre, Ticketmaster i Atrápalo.

XI Guateque 60’s

La sala Flamingo també serà l’escenari, dissabte, de l’XI Guateque 60’s, organitzat per l’Associació d’Amics de la Música dels Anys 60 (23 h, 12 i 15 euros), que inclourà l’actuació del grup guixolenc The Hound Dogs.

El Ballet Imperial Rus, al teatre

La direcció del Flamingo també ha programat una actuació fora del local, la del Ballet Imperial Rus, que tindrà lloc dilluns al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols (19.30 h), on aquest prestigiós ballet representarà El Trencanous, de Txaikovski.

El Ballet Imperial Rus va ser fundat el 1994 per la gran ballarina Maia Plissétskaia, que va ser la seva presidenta d’honor i assessora general fins al 2004. El seu director artístic és un dels més famosos ballarins russos, Gediminas Tarandá, que va ser solista principal del Teatre Bolxoi de Moscou entre el 1980 i el 1994. La companyia té la seva seu al Teatre Novaia Òpera de Moscou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.