FANTASMES GANXONS AL FESTIVAL DE SITGES

FANTASMES GANXONS AL FESTIVAL DE SITGES

Segons Informa Radio Sant Feliu Dins del 46è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya que s’està celebrant a Sitges, aquest dissabte, a les 6 de la tarda, Sant Feliu de Guíxols hi serà present dins de la secció Brigadoon en la qual intervindrà el professor Sebastià d’Arbó que, conjuntament amb Vador Nonell, hi presenten l’estrena documental de “Cròniques de Misteris”.
Entre aquestes cròniques s’hi troba “L’hospital de les ombres”, enregistrat a l’antic hospital de Sant Feliu per la reportera, Teresa Porqueras, que, el passat mes de març ja va dedicar un dels seus espais als resultats de les investigacions que la Sociedad FPG (Fenómenos Paranormales Girona), va realitzar a l’antic hospital de Sant Feliu durant 12 dies, intervenció que va despertar l’interès de molts mitjans de comunicació gràcies a la intervenció de FPG que va aconseguir un material molt valuós en aquest edifici en el qual es calcula que hi varen morir més de 2.000 persones.
El professor Sebastià d’Arbó és un dels referents en l’estudi dels fenòmens paranormals, psicòleg, periodista, escriptor, guionista, editor i productor. En el camp de la psicologia està especialitzat en hipnologia, investigació de fenòmens de la psicologia profunda i expert en antropologia fantàstica. Actualment dirigeix sengles programes temàtics a RAC1 i 8TV.
Els membres de la Sociedad FPG, continuen investigant a Sant Feliu, on han obert quatre nous fronts amb moltes possibilitats d’aportar-nos noves imatges i psicofonies en edificis com el Monestir, Les Vetlladores, espais com el cementiri i la darrera incorporació, la Casa Vilaret, actual Museu d’Història de la Joguina de la Rambla Vidal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.