L’Espai Thyssen de Sant Feliu rep més de 36.000 visitants

L’Espai Thyssen de Sant Feliu rep més de 36.000 visitants

Segons Informa El Punt Avui L’exposició Sisley-Kandinsky-Hopper de la Col·lecció Carmen Thyssen a Sant Feliu va tancar diumenge les portes amb més de 36.000 visitants des del 14 de juliol, un 10% més que l’any passat. A banda de l’increment, el més destacat de la segona exposició temporal al Palau de l’Abat ha estat l’acceptació de les visites guiades, que han augmentat un 120% respecte a l’any passat.

Amb vista a l’any vinent l’Espai Carmen Thyssen preveu créixer en superfície i propostes, com ara una sala que aprofundeixi en una obra i el seu entorn.

L’exposició de l’estiu del 2014, centrada en la Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza, presentarà obres de mestres internacionals i catalans, des d’una nova òptica. Des del consistori, l’alcalde, Joan Alfons Albó, aposta per intentar avançar l’inici de la mostra cap al mes de juny.

Segons l’enquesta de l’Agència Catalana de Turisme, el públic de l’exposició procedia, majoritàriament, de Catalunya i d’altres punts de la península, mentre que la nacionalitat francesa encapçala l’afluència d’estrangers. Un 74% dels enquestats han visitat l’exposició com a activitat de vacances i el percentatge de dones dobla el d’homes. El perfil són persones interessades en els museus i l’art, amb un nivell d’estudis alt, que hi han anat amb la família o amb amics. D’altra banda, un 67% de les persones que han respost l’enquesta visitaven per primer cop l’espai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.